Za titulu po WBC-u / Hrgović objavio ime protivnika za spektakl u Areni Zagreb: Iskusni Škot ima 25 profesionalnih pobjeda

Image
Foto: Filip Hrgović/Facebook

U borbi koju će ekskluzivno prenositi RTL, Filip Hrgović borit će se protiv Garryja Cornisha 8. rujna u zagrebačkoj Areni

31.7.2018.
15:54
Filip Hrgović/Facebook
VOYO logo

Iako su ulaznice za prvu domaću profesionalnu borbu Hrgovića bile u prodaji odavno prije, hrvatski je boksač tek danas obznanio ime protivnika u toj borbi. Riječ je o 31-godišnjem Škotu Garryju Cornishu, koji u karijeri ima 25 profesionalnih pobjeda i samo dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mladoj profesionalnoj karijeri Hrgović ima svih pet pobjeda, od kojih je posljednja, u Münchenu protiv Meksikanca Filiberta Tovara, bila posebno uvjerljiva. Šesti meč boksat će pred domaćom publikom, 8. rujna u Areni Zagreb.

Protivnik Garry "Highlander" Cornish visok je 201 centimetar, ima 31 godinu te 25 pobjeda (13 nokautom). Tek dvaput je poražen, i to prvi put u 22. borbi, protiv Anthonyja Joshue, danas velike boksačke zvijezde. Izgubio je još jedino od Sama Sextona prije godinu dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, ima dosta iskustava s hrvatskim borcima. Boksao je, naime, protiv Hrvoja Kisičeka, Jakova Gospića, Marina Goleša i Ivice Perkovića, svu četvoricu pobijedivši.

Hrgović i Cornish u Areni će se boriti za Međunarodni naslov u teškoj kategoriji prema WBC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike