HRGOVIĆ NAJAVIO PLANOVE ZA POHOD NA SVJETSKI NASLOV: / Hrvatski boksač objavio što ga točno točno dijeli od borbe s Wilderom, Furyjem ili Joshuom

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Trenutačni međunarodni WBC prvak u teškoj kategoriji svoju titulu po prvi puta braniti protiv Ytaloa Perea 8. prosinca 2018.

30.11.2018.
11:17
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski boksač FilipHrgović (26) najavio je borbu za svjetsku WBC titulu u teškoj kategoriji između DeontayaWildera i Tysona Furya koja će se održati u subotu.

"Vjerujem da će na kraju Wilder nadjačati Furya, iako bi mogla biti teška borba. Wilder je jako snažan i njegova desnica bi mogla destabilizirati protivnika čim jednom pogodi. Svakako je ovo vrlo teška borba za predviđanje", mišljenja je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još pet borbi

Ne krije on svoju ambiciju za osvajanje svjetskih naslova, a nakon samo šest profesionalnih borbi već je rangiran po WBC, WBA i WBO verzijama. Boksač tvrdi da mu treba još pet borbi prije nego bude spreman izazvati borce poput Wildera, Furyja i Anthonyja Joshuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znaju da se od nikoga nisam skrivao i vjerujem da ću u sljedećih pet borbi postati spreman za napad na svjetsku titulu. Naravno, to nije samo do mene jer moram razgovarati a promotorskom kućom, menadžerima i trenerima, ali uskoro ću ići po sve pojaseve", poručio je.

Hrgović je trenutačni međunarodni WBC prvak u teškoj kategoriji, a naslov je osvojio nokautom protiv Amira Mansoura te će svoju titulu po prvi puta braniti protiv Ytaloa Perea 8. prosinca 2018. u KC Dražen Petrović u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo