NAŠ NAJBOLJI TEŠKAŠ / Hrgović komentirao zvižduke publike, otkrio je kada će se boriti i čudio se Babiću: 'Što je on sada branitelj?'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrgović je po povratku u domovinu održao konferenciju za medije na kojoj je komentirao zbivanja s meča i nakon meča

22.8.2022.
22:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski teškaš, Filip Hrgović, vratio se u Hrvatski nakon najveće pobijede u karijeri protiv Kineza Zhanga Zhileija. Hrgović je na spektaklu u saudijskoj Džedi slavio jednoglasnom odlukom sudaca i to nakon 12 brutalnih rundi boksa, a bio je to ujedno i meč koji mu osigurava priliku za napad na nalsov prvaka.

Hrgović je po povratku u domovinu održao konferenciju za medije na kojoj je komentirao zbivanja s meča i nakon meča jer bilo je dosta negodovanja publike i dijela gledatelja koji su smatrali da je nepravedno pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović, dakako, smatra kako je pobjeda bila zaslužena, a otkriva i u kojem periodu bi se mogao vratiti u ring.

Image
SVAŠTA SMO UOČILI /

Može li Hrgović postati svjetski broj jedan? Svjedočili smo totalnom razotkrivanju našeg boksača i jedan nas je detalj šokirao

Image
SVAŠTA SMO UOČILI /

Može li Hrgović postati svjetski broj jedan? Svjedočili smo totalnom razotkrivanju našeg boksača i jedan nas je detalj šokirao

"Sretan sam zbog pobjede. Bio je težak meč. Vidjeli ste i sami. Sretan sam što je otišlo na moju stranu za dlaku i što sam dao zadnje atome snage da uspijem. Moram se boriti za svjetsku titulu u jednom određenom periodu, ali sada, hoće li biti borba za ujedinjenje, hoće li isprazniti jedan od pojaseva… Ta borba može se dogoditi u roku od pola godine, ali i u roku od godine i pol. Dobra stvar je što sam obavezan izazivač i što me nitko neće moći zaobići", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Iznenadio ga Babić

Komentirao je i zvižduke i negodovanje publike.

"To je bio dojam publike, moj dojam je da sam zaslužio pobjedu, meč je bio jako napet, ali zaslužio sam, što govori i statistika udaraca. Nisam pogledao još meč i snimku, moj dojam i mojih bliskih ljudi je da sam zasluženo pobijedio i da se ne radi o krađi. Bilo je gusto, čak me i rušio, ali na iznenađenje mnogih, skupio sam snage i preokrenuo meč", izjavio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od prvih koji je stao u obranu Hrgovića bio je, iznenađujuće, njegov donedavno najveći "hejter", Alen Babić. Naš najbolji "bridgeraš" podržao je Hrgovića i kritizirao kritičare koji su tvrdili da je nezasluženo pobijedio. Ta je Babićeva gesta iznenadila Hrgovića.

"Što je sada postao i branitelj? Ja stvarno ništa ne čitam, nisam to vidio, ali eto, ako me branio, hvala mu. Za to bi trebali i raditi, sunarodnjaci smo i bivše kolege. Trebamo se braniti, a ne napadati, to je on radio godinu-dvije. Pričao je gluposti, ali eto, hvala mu ako me branio", veli Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović očekuje da bi koncem godine možda mogao odraditi i još jedan meč, ali prvo će odmarati neko vrijeme pa onda krenuti s kampom negdje u listopadu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo