HRGOVIĆ IZAZVAO NAJBOLJE BORCE U SVOJOJ DIVIZIJI: / 'Mogu ih sve pobijediti, i Joshuu i Wildera, ja sam najkompletniji borac'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Danas je Hrgovićev promotor objavio vijest da je Anthony Joshua zapravo odbio borbu s Hrgovićem

23.5.2019.
23:43
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović i njegov budući protivnik Amerikanac Gregory Corbin u četvrtak su se prvi put susreli oči u oči i održali konferenciju za medije u Washingtonu.

Kad su se ova dva moćna teškaša suočila, nastao je muk, a promotor Eddie Hearn morao ih je u jednom trenu i razdvojiti jer je ta igra "tko prvi trepne" mogla otići na bilo koju stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AMERIKANAC PJESMICOM PROVOCIRAO HRGOVIĆA: Odgovor Hrvata začepio mu usta

Vjerovali ili ne, završila je cijela konferencija za medije pjesmicama u kojima su se međusobno provocirali Corbin i Hrgović, ali možda još zanimljivija bila je izjava Filipa Hrgovića koji je bacio rukavicu izazova najjačim borcima današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRGOVIĆ SE JAVIO IZ SAD-a I ZAPALIO NACIJU: Pogledajte što je rekao kad ga je novinar nazvao najboljim hrvatskim boksačem

"Mislim da mogu pobijediti sve boksače u diviziji. Mislim da sam bolji borac od Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera. Sparirao sam s obojicom i smatram da sam najkompletniji borac. Mogu ih pobijediti sto posto", izjavio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je Hrgovićev promotor objavio vijest da je Anthony Joshua zapravo odbio borbu s Hrgovićem. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je favorit u borbi protiv Corbina i očekuje se da nakon nje održi svoj profesionalni skor savršenim. Borbu ćete moći pogledati na RTL televiziji uživo u nedjelju ujutro od 3 sata.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo