renomirano ime / Pred spektakl u Areni Hrgović dogovorio suradnju s novim trenerom

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović dogovorio je suradnju s novim trenerom. Kubanac Pedro Diaz od sutra će u Miamiju pripremati Hrgovića za veliki boksački spektakl u Areni koji ćete moći pratiti i na RTLu.

9.7.2018.
19:28
VOYO logo

Iako su se Filip i Yousef kroz cijelu karijeru pratili u stopu, došao je trenutak kada se ovaj trenerski dio posla morao dignuti na razinu više. Zato Yousef seli u pozadinu, a na prvo mjesto istupa iskusni kubanac Pedro Diaz.

"On je trenirao Miguel Cotta, svi dobro znamo tko je Miguel Cotto. Trenirao je Rigondeuxa koji je bio svjetski prvak u par težniskih kategorija. Prvo što mi je rekao je da sam zvijer i da imam velike neiskorištene kapacitete i da on u meni vidi boksača koji može pomest tešku kategoriju", rekao je Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od početka smo se dogovorili ja i Filip, prije još godinu i pol dana kada je krenuo sa mnom na pripreme. Ja sam tu sam, nema tu šanse da ostanem u tom svjetskom vrhu boksa", rekao je Yousef Hasan, pomoćni trener Filipa Hrgovića.

Suradnja s Diazom za početak je dogovorena do borbe u Areni. Pripreme i upoznavnje slijede već za dva dana kada Hrgoviću počinje američki kamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo idem u Miami, odradit ćemo tamo mjesec dana priprema i onda se vraćam na završne pripreme i sparinge u Zagreb."

Zatim slijedi veliki okršaj 8. rujna na RTL-u i u Areni. Hrvatsku čeka najveći boksački spektakl u kojem će Hrgović ukrstiti rukavice s jednim od bivših svjetskih prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima par imena o kojima se priča, sigurno da će biti jedan renomirani protivnik koji je bivši svjetki prvak ili bivši izazivač za svjetski naslov tako da svakako nešto novo za mene."

Baš kao i novi trener Diaz za Hrgovićev boks. Ono što Kubanci isporučuju u ringu, to Filip želi vidjeti u svojem stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad vidiš vrhunskog Kubanca u ringu kažeš to je boks, to je vrh boksa. Vjerujem da će Pedro biti pravi čovjek da napravi od mene, da izvuče iz mene sve najbolje da bi postao svjetski prvak", uvjeren je Hrgović. 

Uz to Filipova je želja postati i olimpijski. Zato se putevi s Yousefom ne rastaju. Dosad dobitna kombinacija pripremat će se za napad na zlato u Tokiju 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo