PREPIRKA SE NASTAVILA / Hrgović brutalno spustio Babiću uživo na televiziji: Jeste li čuli što mu je sve rekao?

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Osvrnuo se i na meč s Markom Radonjićem koji je na rasporedu za tjedan dana

3.9.2021.
20:39
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Opet je zaiskrilo između Filipa Hrgovića i Alena Babića. Dva najbolja hrvatska profi teškaša ponovno su ušla u svoje dobro poznate verbalne obračune. Babić ga je ponovno izazvao na meč, ali u Hrgovićevu taboru nisu zainteresirani za, kako su sami istaknuli, slabije rangiranog boksača.

Uoči Hrgovićevog meča protiv crnogorskog boksača Marka Radonjića na konferenciji za medije oglasio se i legendarni hrvatski boksač Željko Mavrović koji je otvoreno izazvao Babića na borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je na to odgovorio uvredama na račun Hrgovića i Mavrovića, a večeras je Hrgović gostovao u sportskom dijelu emisije RTL Danas, gdje je progovorio o svom sljedećem meču, ali i provokacijama Alena Babića.

Image
NASTAVAK SAGE /

Babić objavio zajedničku sliku njega i Hrgovića pa još jednom izvrijeđao najboljeg hrvatskog boksača

Image
NASTAVAK SAGE /

Babić objavio zajedničku sliku njega i Hrgovića pa još jednom izvrijeđao najboljeg hrvatskog boksača

Velike uvrede

"Mislim da je Mavrović puno adekvatniji protivnik za Babića nego ja. Naravno da ja ne izbjegavam taj meč. Ja se borim s ljudima s kojim moji promotiri odrede. Nikad nisam nikoga izbjegavao u karijeri. A on se bori sam sa sobom, mislim da ima nekih problema. Kakva su vremena, ni pametnima nije lako, a kamoli Alenu Babiću", rekao je Hrgović pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je totalno ispod mog ranga boksački. Ponaša se ispod svih granica. Jednostavno on nije na mom putu. Svatko tko ima dvije čiste u glavi vidi tko je tu jači, kad se pogleda moja karijera i njegova. Pa gdje bih ja došao da se borim sa svakim tko me proziva i tko misli da je jači od mene. Ja sam mu danas dao jedan epitet na press-konferenciji koji opisuje njegov stil, a to je – klošar“, objasnio je Hrgović.

Osvrnuo se i na meč s Markom Radonjićem koji je na rasporedu za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da sam najbolji na svijetu i to sam uvijek govorio. Sve dok me netko ne razuvjeri, mislit ću tako. Nadam se da to neće biti Marko Radonjić", zaključio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo