HRGA I BIVŠI ZATVORENIK OČI U OČI: / Mansour pokazao poštovanje prema Hrgoviću i naljutio ga jednom rečenicom; 'To nije istina'

Image
Foto: PIXSELL

Amerikanac čak osam godina proveo u zatvoru zbog dilanja kokaina

5.9.2018.
17:50
PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (26) u subotu u Areni Zagreb ulazi u ring u kojem će snagu i znanje odmjeriti protiv Amira Mansoura (46) za internacionalni pojas prema WBC-u, a danas je u zagrebačkoj Esplanadi održana konferencija uoči spektakla.

THOMPSON ĆE PJEVATI UŽIVO DOK HRGOVIĆ BUDE ULAZIO U RING: Pjevač i najbolji hrvatski boksač rade šou u Areni

Hrgović će se za naslov boriti protiv 20 godina starijeg borca, koji ima 46 godina, profesionalni omjer 23-2-2 i kriminalnu prošlost. Naime, Amir Mansour bio je u zatvoru zbog dilanja droge. Proveo je u zatvoru zbog dilanja kokaina čak osam godina, no smatra da vrijeme provedeno tamo nije imalo utjecaja na formiranju njega kao boljeg sportaša...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zatvor ne mijenja ništa kod sportaša'

"Zatvor ne mijenja ništa kod sportaša. Jedino što sam tamo mogao raditi je sanjarenje da ću postati svjetski prvak. Tamo sam čitao knjige i trenirao te mislim da sam postao bolja osoba. No, ne mogu zahvaliti zatvoru na tome što sam postao bolji sportaš", kazao je Mansour i pokazao veliko poštovanje prema Filipu Hrgoviću, javlja 24 sata.

Image
Image

05.09.2018., Zagreb - U hotelu Esplanade odrzana konferencija za medije uoci boksackog meca u Areni Zagreb izmedju Filipa Hrgovic i Amira Mansoura. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Kada vidite boksača koji zastupa svoju zemlju na olimpijskim igrama i tamo osvoji broncu možete jedino iskazati poštovanje. Što se tiče ringa, 46 mi je godina i čast mi je što mogu nastupati i što me se smatra teškim protivnikom. Ovo je za Filipa nastup života, a ja radim ono što sam radio već puno puta. Filip je taj koji se bori za taj naslov i on će morati probuditi ratnika u sebi ako želi pobijediti. Ja sam veliki ljubitelj boksa i jedva čekam vidjeti što može Hrgović pokazati u toj borbi. I kada zvonce u ringu označi početak borbe, vidjeti ćemo dva muškarca od kojih je jedan ovo puno puta prošao, a drugome je ovo prvi put", rekao je Mansour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

HRGOVIĆ I MANSOUR PO PRVI PUT JEDAN NASUPROT DRUGOG: Nema sumnje, bit će veselo u subotu

'Ostvario mi se san'

Nakon njega, na red je došao i naš borac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da se sve ovo događa zbog mene, ostvario mi se san. Osjećam se odlično, trenirao sam kao nikad dosad, s novim trenerom sam radio na nekim nedostatcima i mislim da sam bolji nego kad sam otišao u Miami", rekao je Filip, no naljutila ga je izjava njegovog protivnika.

'Imam preko 100 mečeva u amaterskom boksu'

"To nije istina da je ovo nešto novo za mene, ja sam boksao preko 12 godina i imam preko 100 mečeva u amaterskom boksu. Borio sam se sa svim najboljim amaterima i mogu reći da se ne bojim nikog i pokazati ću u subotu da ovo nije ništa novo za mene. Mislim da je Amir zahtjevan ispit za mene i jako ga poštujem. On je odličan borac i jako hrabar te mislim da neće biti lagan meč. No, to nije ništa novo za mene i spreman sam za Amira", odgovorio je Hrga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

05.09.2018., Zagreb - U hotelu Esplanade odrzana konferencija za medije uoci boksackog meca u Areni Zagreb izmedju Filipa Hrgovic i Amira Mansoura. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'U Filipu smo prepoznali nasljednika Željka Mavrovića'

Vlasnik promocije koja je zaslužna za cijeli događaj, Kalle Sauerland, kazao je kako su Hrgu prepoznali kao nasljednika Željka Mavrovića...

"Vjerujemo da može osvojiti naslov svjetskog prvaka. Jako je marljiv boksač i mislimo da je Mansour jako težak boksač, no očekujemo da će Filip postati svjetski prvak. Ovo će mu biti šesta borba" rekao je Sauerland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesta profesionalna borba za Hrgu

Za spomenuti kako će Filipu Hrgoviću ovo biti šesta profesionalna borba, nakon uspješne amaterske karijere. Profesionalni skor mu je 6-0, ali sad će imati pravi izazov protiv 36. boksača svijeta koji ima veliko iskustvo, ali i godina.

Hrga je mlađi, brži, izdržljiviji, ali se nadamo da će na krilima domaće publike, pred kojom će po prvi put ući u profesionalni ring, Filip pobijediti Mansoura. Ovako spreman i nabrijan Filip ima se pravo nadati pobjedi protiv 20 godina starijeg boksača. Boksački spektakl u Areni Zagreb počinje u subotu u 19 sati, a prijenos će biti na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo