HEARN NAJAVIO NEVIĐENI SPEKTAKL: / Otkrio kad i gdje bi se borba stoljeća mogla održati i koja je lova u igri: 'Bit ćemo idioti ako se to ne dogodi'

Image
Foto: Profimedia

Joshuin menadžer i šef organizacije Matchroom Boxing koji slovi za najmoćnijeg čovjeka u svijetu boksa

25.2.2020.
11:03
Profimedia
VOYO logo

Meč stoljeća, kako su ga mnogi nazvali, otišao je na stranu britanskog boksača Tysona Furyja koji je izdominirao protiv Amerikanca Deontaya Wildera i tako u svoju vitrinu stavio pojas WBC prvaka u teškoj kategoriji.

Sljedeći korak je ujedinjenje naslova prvaka u teškoj kategoriji, a to bi se trebalo dogoditi u borbi Furyja i Joshue koju cijeli svijet iščekuje. Britanski dvoboj između Blijedog Kralja i Kralja Cigana za prijestolje, krunu i žežlo teške kategorije, odnosno ujedinjenje svih pojaseva. Kad bi se i kako organizirala ta borba objasnio je Eddie Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
WILDER PRIZNAO ZBOG KAKVE JE GLUPOSTI IZGUBIO BORBU ŽIVOTA: /

'U trećoj rundi su mi rundi noge potpuno otkazale'

Image
WILDER PRIZNAO ZBOG KAKVE JE GLUPOSTI IZGUBIO BORBU ŽIVOTA: /

'U trećoj rundi su mi rundi noge potpuno otkazale'

200 milijuna funti teška borba

"Joshua me baš zvao jučer. Imali smo jako dobar razgovor i prva stvar koju me pitao je bila kako ćemo napraviti da se ta borba održi“, ispričao je Hearn za britanski Mirror.

"Svima je u interesu da se ova borba održi. Joshua, Fury, Warren, Matchroom, MTK, Top Rank, svi žele tu borbu. Obećavam vam da će se to dogoditi. Kad ćemo dobiti priliku gledati dvojicu Britanaca da se bore za ujedinjenje titule boksačkog prvaka teške kategorije? Bili bismo klaunovi, idioti da ne organiziramo ovu borbu“, rekao je Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tyson Fury beats Deontay Wilder with a seventh-round TKO Deontay Wilder v Tyson Fury II, WBC heavyweight title, Boxing rematch, MGM Grand, Las Vegas, USA - 22 Feb 2020, Image: 500416448, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Joshuin menadžer i šef organizacije Matchroom Boxing koji slovi za najmoćnijeg čovjeka u svijetu boksa rekao je da bi se ta mega borba „teška“ 200 milijuna funti (cca 240 milijuna eura) trebala održati već ove godine, a vjerojatno će biti u Saudijskoj Arabiji, što će sigurno razljutiti Britance koji bi htjeli gledati svoja dva top boksača u Engleskoj.

No prije toga Fury i Joshua moraju odraditi svoje obaveze. Joshua ima obaveznu borbu protiv Kubrata Puleva 20. lipnja, dok Furyja vjerojatno u srpnju čeka još jedna borba protiv Wildera u kojoj vrlo lako može izgubiti svoj pojas pa su ove Hearnove izjave još uvijek pod znakom upitnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo