ZA POJAS SVJETSKE PRVAKINJE / Habazin ekskluzivno za RTL najavila borbu karijere: 'Idemo na sve ili ništa'

Ivana Habazin prvi put u karijeri imat će sve u svojim rukama, a ako sve dobro prođe, kako kaže, njezina karijera tek kreće.

4.12.2023.
20:26
VOYO logo

Ono što je čekala cijelu karijeru, napokon je dobila. Ivana Habazin na domaćem tlu u najvećem meču za titule svjetske prvakinje. Naravno, tu je još jedan bitni detalj. S druge strane čeka ju i vlasnica pojaseva, 39-godišnja Jessica McCaskill.

Image
IGRAČ UTAKMICE /

Jakirović izdvojio novog junaka Dinama: 'Takvi se svijećom traže po svijetu'

Image
IGRAČ UTAKMICE /

Jakirović izdvojio novog junaka Dinama: 'Takvi se svijećom traže po svijetu'

"Planirano je da meč dovedemo u Hrvatsku za ožujak ili travanj. Imat ću nekih sad dva tjedna za odrediti datum i onda se čeka njezin potpis. Što se tiče njih, oni su načelno rekli da“, govori nam Habazin na početku razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tome je prethodila pregovaračka drama u kojoj je Jessicin promotor, Eddie Hearn, hrvatsku boksačicu još jednom htio ostaviti po strani, odbivši licitirati za taj meč.

"Na kraju je došlo do toga da je WBC čak rekao, ako nitko ne bidda, meč će ići Jessica protiv Sandy Ryan tako da ja mislim da su oni igrali igru jer su mislili kako neću imati nikog tko će moći biddati, da nećemo to moći organizirat“, objašnjava Habazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana je tako dobila najbolji ishod za sebe. Njezin tim vodit će organizaciju borbe, koju su iz Amerikankina kuta shvatili kao lagan izazov.

'Najveći i najznačajniji meč karijere, sve ili ništa'

"Pitanje je da li oni misle da sam lagan meč, možda prema pričama njezina menadžera, jel. S obzirom da je Eddie Hearn već dvije godine radio na tome da ja ne dobijem šansu mislim da to puno više govori jer su znali da ju mogu pobijediti“, samouvjereno će naša boksačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana stilom boksa podsjeća na protivnice koje su prvi put pod povećalo stavile mogućnosti McCaskill. Upravo u te posljednje dvije borbe stigao je neriješen meč i poraz.

"Chantelle Cameron i Sandy Ryan boksale su na način na koji ja isto boksam sa dosta kretnje i nisu joj dale da izvrši svoj pritisak. Definitivno će biti najveći i najznačajniji meč karijere jer, ono, je sve ili ništa“, zaključuje Habazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ili ništa - bar će biti pred domaćom publikom. Ivana Habazin prvi put u karijeri imat će sve u svojim rukama, a ako sve dobro prođe, kako kaže, njezina karijera tek kreće.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo