GGG SE VRATIO U VELIKOM STILU / Golovkin isprebijao domaću uzdanicu i osigurao obračun s Canelom, stigla je snimka nokauta iz Cro Copove omiljene dvorane

Image
Foto: Screenshot

Golovkin je izdržao nalet Murate na početku, a onda ga je uništio

9.4.2022.
15:07
Screenshot
VOYO logo

Legendarni kazahstanski boksač, Genadij 'GGG' Golovkin (40) su spektakularnoj je borbi u japanskoj Saitama Super Areni slavio nokautom u devetoj rundi protiv domaće uzdanice Ryota Murata. To je Triple G-ju bila prva borba nakon prosinca 2020. godine kojom je došao u posjet tri pojasa prvaka srednje kategorije - IBF, WBA i IBO.

Također, ovom pobjedom je vjerojatno osigurao meč protiv meksičkog boksača o Canela Álvareza, koji prvo mora početkom svibnja mora odraditi posao protiv Dmitrija Bivola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi im trebala biti treća borba, nakon što je prva završila bez pobjednika, dok je u drugoj pobjeda pripala Canelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Japan je država iznenađenja, barem kad je boks u pitanju. Sjećam se što se dogodilo u meču Tysona i Bustera Douglasa. To mi je u podsvijesti cijeli trening kamp. Imam već sada puno poštovanja za Muratu, ali Tyson-Douglas mi je podsjetnik da nikad ne dajem manje od 110 posto, svakog dana trening kampa. Posljednji put u Japanu sam se borio prije 20 godina. Bile su to Istočno-azijske igre u Osaki. Sjajno sam se proveo'', rekao je, inače, Golovkin prije meča u kojem je obranio svoja dva pojasa, i Japancu oteo njegov WBA. Najoblje dijelove borbe možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo