GDJE GLEDATI BOKSAČKI OKRŠAJ HABAZIN I SHIELDS? / Prijenos će biti dostupan svima, termin samo 'noćnim pticama'

Image
Foto: Instagram

U profesionalnom boksu Amerikanka ima savršeni skor 9-0, a ako pobijedi Ivanu postat će svjetska prvakinja u tri težinske kategorije u samo deset borbi

10.1.2020.
19:13
Instagram
VOYO logo

Nakon što su prva dva pokušaja propala, sve je spremno za boksaški okršaj najbolje hrvatske profesionalne boksačice Ivane Habazin (30) i neporažene Amerikanke i dvostruke olimpijske pobjednice Claresse Shiels (24) u Atlantic Cityju.

Habazin i njezina protivnica borit će se za titule prvakinja po WBC i WBO verzijama u supervelter kategoriji, a meč je na rasporedu s petka na subotu oko tri sata po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksačice su prošle vagu i nadamo se kako više nema prepreka za njihovu borbu. Amerikanka je imala 69.6 kilograma, što je maksimalna dopuštena kilaža za dogovorenu kategoriju, a Ivana 69.2 kilograma.

Image
HABAZIN NAPRAVILA CIRKUS NA VAGANJU: /

Hrvatica se narugala Amerikanki i izbacila je iz takta: 'Pokaži malo poštovanja, nasilnice'

Image
HABAZIN NAPRAVILA CIRKUS NA VAGANJU: /

Hrvatica se narugala Amerikanki i izbacila je iz takta: 'Pokaži malo poštovanja, nasilnice'

Treći pokušaj

Ovo je treći pokušaj organizacije ovog meča. Prvi put se borba trebala održati u kolovozu, ali je otkazana nakon što je Amerikanka ozlijedila koljeno. Drugi pokušaj je trebao biti u Flintu 5. listopada, no meč se nije održao nakon sramotnog napada na Ivanina trenera Jamesa Alija Bashira (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska boksačica pojavila se sa sladoledom u ruci te se malo narugala Amerikanki svjesna da se muči sa skidanjem kilograma.

“To je bila moja ideja. Vidim da je jako žedna, a nisam je vidjela niti na doručku niti na večeri”, rekla je Hrvatica te je malo ražestila jer joj je suparnica upala u riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad si ti pričala, ja sam šutjela. Pokaži malo poštovanja, nasilnice”, poručila je.

Meč ćete moći pratiti uživo na RTL-u u noći s petka na subotu u izravnom prijenosu od 3:25 ujutro, dok ćete snimku moći gledati od 14:15 u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Habazin miruje od travnja prošle godine

Ivana Habazin će u meč ući s novim trenerom, vodit će je iskusni Steven Upsher Chambers, dok bi Ali Bashir trebao borbu pratiti iz publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shields je nasilnica i sramota za ženski boks," kazala je 30-godišnja boksačica iz Zlatara.

"Shields nije najbolja boksačica svih vremena, ali je najveća nasilnica svih vremena. Može pričati što god želi, ali u petak neće napraviti ništa. Nokautirat ću je," poručila je 30-godišnja hrvatska boksačica koja u karijeri ima 20 pobjeda i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremnija sam bolje nego ikada. Ivana nema šanse, ja sam sportašica koja se rađa jednom u sto godina. Jača sam i brža, kada udarim bit će gotovo," dodala je šest godina mlađa Amerikanka, zlatna s OI u Londonu (2012) i Rio de Janeiru (2016). Osvojila je i dvije zlatne medalje na svjetskim prvenstvima, a amatersku karijeru je zaključila sa 77 pobjeda i jednim porazom.

U profesionalnom boksu Amerikanka ima savršeni skor 9-0, a ako pobijedi Ivanu postat će svjetska prvakinja u tri težinske kategorije u samo deset borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednju borbu je imala 13. travnja prošle godine svladavši Njemicu Christinu Hammer i tako obranivši svoje WBA, WBC i IBF naslove.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo