FURYJEV MENADŽER PROGOVORIO O REVANŠU S WILDEROM: / 'Takvo nešto ne dolazi u obzir, nema šanse da se to dogodi'

Image
Image

Konačan obaačun trebao se dogoditi u srpnju, ali je pandemija koronavirusa učinila svoje

7.5.2020.
11:40
VOYO logo

Nema šanse da se revanš meč između Britanca TysonaFuryja i Amerikanca DeontayjaWildera održi u praznoj dvorani, bez publike, izjavio je Furyjev menadžer Frank Warren.

Tyson Fury je u veljači ove godine osvojio naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji nakon što je u Las Vegasu tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio branitelja naslova Amerikanca Deontayja Wildera. Bio je to njihov drugi meč, nakon što je njihov prvi dvoboj u prosincu 2018. godine završio bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tyson Fury beats Deontay Wilder with a seventh-round TKO Deontay Wilder v Tyson Fury II, WBC heavyweight title, Boxing rematch, MGM Grand, Las Vegas, USA - 22 Feb 2020, Image: 500416448, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Dave Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Organizatori tog meča samo su od prodaje ulaznica zaradili 17 milijuna dolara, pa je jasno zašto ne dolazi u obzir borba u praznoj dvorani.

Treći njihov dvoboj bio je zakazan u srpnju u Las Vegasu, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođen je mogao bi biti održan u studenome ili prosincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo