FURY ZAPREPASTIO PRIZNANJEM: / Već je govorio o bizarnim pripremama za Wildera, ali ovo je prevršilo svaku granicu

Image
Foto: Profimedia, UPI

Spektakl je na rasporedu 22. veljače u Las Vegasu

14.2.2020.
12:02
Profimedia, UPI
VOYO logo

Britanski boksač Tyson Fury posljednjih je dana puno govorio o tome kako se priprema za meč protiv DeontayaWildera koji je na rasporedu 22. veljače u Las Vegasu. Prvo je izjavio kako umače ruke u benzin kako bi ih očvrsnuo, a potom i da masturbira sedam puta dnevno kako bi konstantno pumpao razinu testosterona u sebi. Sada je pak otkrio što radi kako bi očvrsnuo bradu.

"U posljednje vrijeme jako puno ližem p***u kako bih ojačao čeljust. Puno toga radim što nisam ranije. Jedem pet, šest puta dnevno i pijem osam litara vode. Sve sam spreman napraviti kako bih bio što bolji", pojasnio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Sky rekao je pak kako Wilder nema najrazornije udarce u povijesti iako je u 42 borbe suparnike nokautirao 41 put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene nije uspio nokautirati, zar ne? Primio sam sve njegove najbolje udarce i ostao sam na nogama. Ne udara jače od Vladimira Klička. Kod Wildera se ne radi o snazi nego o brzini jer može biti vrlo nezgodno kada ne vidite da dolazi udarac. U ringu ne osjećam nikakve udarce jer je adrenalin jako visok", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo