FURY DOZNAO PROTIV KOGA ĆE BRANITI NASLOV SVJETSKOG PRVAKA: / Do kraja godine čekaju ga čak dva spektakularna meča?

Image
Foto: Profimedia

Borba bi trebala biti sredinom srpnja

1.3.2020.
14:56
Profimedia
VOYO logo

Svjetski boksački kralj po WBC verziji TysonFury i Amerikanac DeontayWilder ući će po reći put u ring. Potvrdio je Furyjev promotor Bob Arum. Naime, Wilder je aktivirao klauzulu iz ugovora prema kojoj je ima pravo na novu borbu s Furyjem.

Image
KAKVO JE TO ČUDOVIŠTE TYSON FURY STVORIO? /

Wilder se oglasio prvi put nakon nokauta i izgleda zastrašujuće - 'Borit ću se do smrti'

Image
KAKVO JE TO ČUDOVIŠTE TYSON FURY STVORIO? /

Wilder se oglasio prvi put nakon nokauta i izgleda zastrašujuće - 'Borit ću se do smrti'

"Bob Arum je objavio da je Wilder aktivirao klauzulu u petak navečer. Otkrio je da će se borba održati sredinom srpnja te su ostavili otvorenu mogućnost za borbu s Joshuom krajem 2020. godine", objavio je Ringside Reporter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest razočarat će posebno Britance koji čim prije žele vidjeti svoja dva boksača u ringu. Naime, nadali su se da će Fury i Joshua odmjeriti snage u borbi za ujedinjenje svih pet pojaseva. Ovakav scenarij opasno prijeti da bi se to moglo dogoditi. Jer, nitko ne može garantirati da će Fury protiv Wildera opet izaći kao pobjednik, a i Joshuu čeka teška borba s Kubratom Pulevom.

Image
Foto: Profimedia

Feb 22, 2020 - Las Vegas, Nevada, U.S. - HE entered the arena to the strains of Patsy Cline's Crazy and left it the sanest citizen in Las Vegas. Tyson Fury told everyone what he was going to do to Deontay Wilder. He laid out his tactical plan, his objectives, even the reasoning behind his methods. All of the secrets athletes work so hard to keep hidden, all of the elements of surprise, Fury exposed. And nobody believed him. Why? Well, the clue is in that song, a strange, maudlin entrance for such a warrior. He's crazy. And only a lunatic would tell his opponent his precise intentions. So it was a bluff, the world presumed. (Credit Image: © Kevin Quigley/Daily Mail/SOLO Syndication), Image: 500654278, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Kevin Quigley / Solo / Profimedia

“Pozdrav mojim ljudima, mojoj vojsci, mojim navijačima, svim mojim voljenima diljem svijeta. Želim svima reći da sam ovdje, vaš kralj je ovdje i ne ide nikamo. Rat je tek počeo. Uzdići ću se opet, jak sam, ja sam kralj. Ne mogu mi uzeti ponos, ja sam ratnik, ja sam kralj koji ne odustaje. Ja sam kralj i borit ću se do smrti. Ako to netko ne razumije, onda taj netko ne razumije što znači ići u rat. ne razumije što znači boksati se. Uzdići ću se opet i vratiti naslov, vratit ću se i svi ćemo opet hodati uzdignute glave. Vaš kralj se vratio i uskrsnut ćemo poput feniksa iz pepela i vratiti titulu. Vidimo se za par mjeseci, rat je tek počeo”, poručio je Wilder ovog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo