FNC 18 /

Kakav početak! Hrabra pobjeda ozlijeđenog Brnade, nevjerojatna giljotina Đurđeva

Image

Prve dvije preliminarne borbe krenulo su spektakularno, a ostale pogledajte na platformi Voyo

13.7.2024.
22:22
VOYO logo

U subotu navečer od 20h počeo je novi FNC 18 u Banja luci. Najbolji MMA event na području jugoistočne borbe nastavlja spektakularno gdje je stao u Beogradu. U prve dvije borbe borili su se najprije Frano Brnada i Nicola Gisca u srednjoj diviziji te Nikola Đurđev i Pav Sahota u catchweight kategoriji do 63 kg.

Image
ODUŠEVIO SVE /

Aleksić kao jedan od najvećih mladih regionalnih boraca svladao Budimira

Image
ODUŠEVIO SVE /

Aleksić kao jedan od najvećih mladih regionalnih boraca svladao Budimira

Brnada je pobijedio prvi meč nakon sve tri runde, dok je Đurđev završio posao giljotinom već u prvoj rundi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brnada je na prvi meč eventa u banja Luci došao 'načet' od ozljede. Frano je još vukao ozljedu ramena, ali nije htio odustati. Hrabro je počeo prvu rundu. Bilo je to pravo ispitivanje snaga,a Brnadu je nosila publika. Ipak Moldavac je tvrd orah i minutu i 45 sekundi prije kraja Gisca je zasuo udarcima Brnadu, no uspio se izvući Frano.

U nastavku druge runde Brnada je namirisao umor Gisce koji je uspio to iskoristiti sjajnim krošeima. U trećoj rundi Brnada je potpuno preuzeo inicijativu. Gisca se ispuhao, a Frano ga sjajno udara. Do kraja runde Gisca ga je pritiskao uz žicu, ali Brnada uzvraća i na kraju zasluženo odnosi pobjedu nakon hrabre izvedbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede Brnada je izjavio:
"Ispričao bi se trenerima i publici što nisam u trećoj rundi išao full gas, ali imao sam svoj razlog. Hvala trenerima iz ATT-a, borcima iz Sarajeva i svima s kojima treniram i radim. Nadam se da ćete me češće gledati u kavezu. Sad će biti jedna mala stanka i onda idemo full gas. Hvala i sponzorima od srca, ne znaju koliko mi to znači"

Druga borba trajala je kratko, samo jednu rundu. Borci su brzo bili na podu i tu se vodila bitka. Đurđev je zaradio posjekotinu, ali je nastavio udarati Sahotu. NA kraju ga je impresivno završio giljotinom. To je bio prvi poraz 'tapkanje' za Sahotu.

Nakon spektakularne završnice Nikola Đurđev je izjavio:
"Ovo je bio dio plana. Prvim udarcem direktom sam ga pogodio. Osjetio sam ga i na podu sam ga dobio"

Cijelu borbu pogledajte putem platforme Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo