[FOTO] ODVRATNO PONAŠANJE SVJETSKE PRVAKINJE PREMA HRVATICI: / Objavila sliku Ivane Habazin u nokdaunu i gadno je izvrijeđala

Image
Foto: Screenshot RTL

Bahata Amerikanka je likovala i dodatno ponižavala Hrvaticu nazvavši je 'pušioničarkom'

12.1.2020.
10:45
Screenshot RTL
VOYO logo

Hrvatska boksačica Ivana Habazin poražena je u noći s petka na subotu u borbi za naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji, bolja od nje je u meču koji je održao u Atlantic Cityju bila braniteljica naslova Amerikanka Claressa Shields koja je pobijedila jednoglasnom odlukom nakon 10 rundi i 20 minuta borbe.

"Naravno da sam razočarana. Nije to bila moja večer. Imali smo plan, ali ga nisam ostvarila. Čestitam Claressi. Nemam što reći. Vratit ću se", rekla je poslije meča Habazin. Za Shields je ovo deseta pobjeda u deset borbi dok je za Habazin ovo četvrti poraz u 24 borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prve tri runde hrvatska se boksačica dobro držala, pokušavala je ugroziti Amerikanku, ali od četvrte runde Shields počinje jače i preciznije udarati. U petoj rundi američka boksačica potpuno dominira, a u šestoj je Habazin bila u nokdaunu nakon serije udaraca u tijelo. Habazin je u problemima bila i u završnici devete runde nakon jednog udarca u tijelo, no i tada se izvukla. U posljednjoj rundi Amerikanka je mirno privela kraju borbu u kojoj joj hrvatska tenisačica nijednom nije ozbiljnije zaprijetila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova se borba trebala održati u listopadu, ali je tada odgođena jer je brat američke boksačice napao i nokautirao trenera Ivane Habazin Alija Bashira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Diži se pušioničarko'

Nakon meča obje su se borkinje javile na društvenim mrežama, ali s potpuno različitim porukama. Habazin je ostala smirena i poslala je divnu motivacijsku poruku.

"Reći ću vam nešto što već znate. Svijet nisu samo sunce i duge. To je vrlo opako i ružno mjesto, neovisno o tome koliko ste čvrsti, srušit će vas na koljena i držati tako koliko mu dopustite. Ja, ti, nitko ne udara tako snažno kao život. Ne radi se o tome koliko snažno udarate, nego koliko snažnih udaraca možete podnijeti i nastaviti ići naprijed. Tako se pobjeđuje", napisala je Habazin na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, bahata Amerikanka je likovala i dodatno ponižavala Hrvaticu nazvavši je "pušioničarkom". "Diži se pušioničarko", napisala je Shields uz sliku na kojoj je Ivana u nokdaunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo