kakva zarada... / Floyd Mayweather prodao samo 20 ulaznica za svoju sljedeću borbu, a zaradit će milijune dolara

Image
Foto: Profimedia

Floyd će i ovoga puta zaraditi milijune dolara.

28.4.2022.
16:27
Profimedia
VOYO logo

Floyd Mayweather održati će ekzibicijsku borbu na helidromu luksuznog hotela u Dubaiju.  Borba će se održati 14. svibnja (5.mjesec), a protivnik će mu biti neporaženi umirovljeni boksač Don Moore koji je svoju posljednju borbu odradio 2016. godine. Za ovu borbu prodano je samo 20 ulaznica, no Floyd će i ovoga puta od jedne borbe zaraditi milijune dolara.

Mayweather je otkrio kako su karte dostupne samo kao NFT, što znači da karta nije dostupna u fizičkom obliku već digitalnom, a cijena je izražena u kriptovaluti i iznosi 65 Ethereuma, što je približno 150 tisuća eura. Event će se moći gledati i putem digitalnih platformi, a cijena "pay-per-view" će biti 14.99 eura. S prodanih 20 karata ovaj event je već sada utržio oko 3 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Floydu će ovo biti treća ekshibicijska borba u karijeri. Prvu je odradio protiv japanske kickboxing zvijezde Tenshina Nasukawe, a posljednju protiv YouTube zvijezde Logana Paula . Borba protiv Conora McGregora nije bila ekshibicijske naravi, već prava profesionalna borba u kojoj je Floyd stigao do svoje jubilarne 50 pobjede u karijeri bez ijednog poraza. Nakon te borbe se umirovio od profesionalnog boksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni boksač tvrdi kako je samo za pojavljivanje na konferenciji za novinare plaćen milijun dolara, a pretpostavlja da bi mu ukupna zarada od čitavog eventa mogla donijeti nevjerojatnih 100 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo