POVIJESNA POBJEDA / Filip Hrgović za RTL nakon dolaska u Zagreb: 'Dobio sam cvijeće jer sam skoro poginuo u ringu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dobra stvar je ta da sam ja obavezan izazivač i što me u određenom vremenu nitko moći zaobići

22.8.2022.
21:02
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jedne od najvećih pobjeda u svojoj karijeri Filip Hrgović se vratio u Hrvatsku. Hrvatskom boksaču nije bilo lako protiv Kineza Zhanga koji je Hrgoviću nanio dosta udaraca, no to mu nije bilo dovoljno da dođe do pobjede protiv raspoloženog Hrgovića kojemu sad slijedi nekoliko mjeseci odmora od naporne borbe. Ova pobjeda je od velikog značaja jer Hrgović mora izazvati svjetskog prvaka.

Image

Što čeka Filipa Hrgovića nakon pobjede karijere? Obavezni je izazivač, ali nije nužno prvi na redu

Image

Što čeka Filipa Hrgovića nakon pobjede karijere? Obavezni je izazivač, ali nije nužno prvi na redu

Kakvi su dojmovi nakon najveće pobjede u karijeri? Iz ringa je izašao s ozljedama što pokazuje koliko je pobjeda velika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam cvijeće jer sam skoro poginuo u ringu. Sretan sam što sam pobijedio, bilo je teško i tijesno, sretan sam što je za dlaku otišlo na moju stranu i što sam izvukao zadnje atome snage", rekao je Filip Hrgović

Po pravilima ove borbe, Filip je prvi izazivač za IBF-ov pojas. Je li to realno? Kada i protiv koga?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se moram boriti za svjetsku titulu u jednom određenom periodu, sad su tu razne kombinacije. Teoretski da borba se može dogoditi kroz pola godina, ali može i za godinu i pol. Dobra stvar je ta da sam ja obavezan izazivač i što me u određenom vremenu nitko moći zaobići", zadovoljno je rekao.

Jesu li te povrijedili malo zvižduci iz dvorane u Saudijskoj Arabiji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je odluka publike, moj dojam je da sam zaslužio pobjedu i da je dvoboj bio jako napet što govori statistika udaraca. Nisam pogledao snimku, tamo će se to najbolje vidjeti. Dojam nekih mojih bliskih ljudi je da sam zaslužio pobjedu i da se ne radi o nikakvoj krađi", uvjereno je rekao Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo