FILIP HRGOVIĆ U RING ULAZI UZ TAKTOVE THOMPSONA: / 'Kad dođu najveći mečevi, pjesma će dignuti cijeli narod na noge'

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović (25) večeras od 20.00 u njemačkom Schwerinu boksa svoj drugi profesionalni meč.

27.10.2017.
9:51
PIXSELL
VOYO logo

Suparnik mu je Čeh Pavel Šour, koji je pobijedio u svih šest svojih borbi, a njih pet okončao nokautom. Filip je sa 101,6 kg dva kilograma lakši od suparnika. Hrga je motiviran da nastavi svoj pozitivni niz u profesionalnim vodama.

PRED FILIPOM HRGOVIĆEM DRUGA JE PROFI BORBA: Najbolji hrvatski boksač ulazi u ring s neporaženim Čehom

Filip Hrgović otkrio je zašto je Thompsonovu pjesmu "Geni, geni kameni" izabrao kao onu s kojom će ulaziti u ring u profesionalnim mečevima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu sam pjesmu odabrao zbog snažnih riječi, koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu. Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima", rekao je Filip Hrgović čije riječi prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je u svojoj prvoj profesionalnoj borbi oduševio promotorsku kuću Sauerland Promotions. U prvom je meču brončani s OI iz Rija prošlog ljeta za minutu i pol sredio iskusnog Brazilca Raphaela Zumbana Lovea...

Image
HRGOVIĆEV DEBI IZ SNOVA: /

Brončani olimpijac za samo 90 sekundi uništio suparnika u prvoj profesionalnoj borbi

Image
HRGOVIĆEV DEBI IZ SNOVA: /

Brončani olimpijac za samo 90 sekundi uništio suparnika u prvoj profesionalnoj borbi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavio sam snažan dojam na ljude tim brzim nokautom. Nitko nije to očekivao od mene. Mislim da ljudi iz profesionalnog boksa sad polažu velike nade u mene. Osjetio sam da imam veće poštovanje svih oko sebe", izjavio je Hrgović.

Uoči borbe odrađeno je i vaganje. Hrgović je na vaganju imao 101.6 kilograma, dok je njegov protivnik bio dva kilograma teži od njega. Hrgović je tako zadržao relativno istu težinu kao kod svog prvog profesionalnog meča protiv Lovea, kada je bio 300 grama lakši, a tada je imao desetak kilograma težeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo