SPEKTAKL U LAS VEGASU / Filip Hrgović izbombardirao Ahmatovića u boksačkoj meki: Pogledajte uništavanje El Animala

Image
Foto: Screenshot: RTL

Filip Hrgović pobijedio je Emira Ahmatovića u 3. rundi. Sad je na skoru 14-0

5.12.2021.
2:54
Screenshot: RTL
VOYO logo

Nije moglo drugačije! Emir Ahmatović pokazao je srce, upornost, ali nije izdržao protiv Filipa Hrgovića, El Animala, jutros u Las Vegasu, po hrvatskom vremenu...

Agonija prekinuta u 3.

Image
SNAGA I MOĆ /

U jednom trenutku, El Animal je zaplesao boksački rock and roll: Pomračio mu se um, Ahmatoviću nije tada bilo dobro

Image
SNAGA I MOĆ /

U jednom trenutku, El Animal je zaplesao boksački rock and roll: Pomračio mu se um, Ahmatoviću nije tada bilo dobro

Filip je u 3. rundi prekinuo agoniju njemačko-srpskog borca za svoju 14. pobjedu. Sad je na 12. pobjeda prekidom, na skoru 14-0. Inače, ovim mečom Filip je poslao poruku promotorima i timu da želi jača imena. Bio je gladan, željan pobjede. Od kad je koračao prema ringu, pokazao je odlučnost. U očima mu se vidjela fokusiranost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ahmatović je, inače, pružio vrlo dobar otpor Hrgović u prvoj rundi te je s nekoliko pokušaja dao do znanja da će se boriti. No, onda je u drugoj hrvatski boksač nametnuo svoj ritam i čak dva puta natjerao njemačkog borca u nokdaun, pokazavši da želi zavrpiti borbu ranije. Sudac je brojao Ahmatoviću, ali ovaj uspio pridići i dočekati treću rundu. Na početku treće runde Hrgović ga je nokautirao i došao do nove pobjede. No, idemo redom...

Dva nokdauna

Nakon ispitivanja snaga u prvoj rundi, deset centimetara viši i 8,5 kilograma teži hrvatski boksač dva je puta u drugoj rundi slao svog suparnika na pod, no nakon dvaju odbrojavanja do osam meč je ipak nastavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za očito uzdrmanog Ahmatovića presudan je bio početak treće runde, kada je uslijed nove serije Hrgovićevih udaraca po treći put završio na podu ringa, nakon čega je sudac prekinuo meč.

Prvi poraz Ahmatovića

Ahmatoviću (34), rodom iz Tutina u Sandžaku u Srbiji, koji nastupa pod njemačkom zastavom, ovo je bio prvi poraz u profesionalnoj karijeri. U deset profesionalnih mečeva do današnjeg ostvario je isto toliko pobjeda, uz sedam nokauta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, hrvatski boksač se na priredbi u Las Vegasu trebao sučeliti sa Scottom Alexanderom iz SAD-a, no nekoliko dana prije meča došlo je do promjene zbog ozljede Amerikanca.

TREĆA RUNDA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide to ka svome kraju. Filip je pogodio lijevi kroše, koji je Ahmatovića malo uzdrmao. Bomdardiranje Filipa Hrgovića. Filip Hrgović je pobijedio 12. put nokautom, 14. pobjeda za skor 14-0.

DRUGA RUNDA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo Filipe, moraš sad zapeti! Dosta Filip koristi duge ruke, sjeda jedan udarac u glavu, drugi udarac... Ahmetović je na podu, brojanje. 0.41 za Ahmatovića. Pušta sudac dalje. Opet brojanje. Preživio je i ovu rundu Ahmatović. Dva puta je bio u nokdaunu.

PRVA RUNDA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je. Odmah od početka Filip je postavio gard, zauzeo sredinu i napao. Ahmetović je plasirao sad je lijevi kroše, ali ništa od ozbiljnijeg pokušaja. Sad se otvorila borba, nakon uvodnih minutu i pol krenulo se agresivnije. Mora odgovoriti Filip, kreće u napad, ajmo Hrga lupaj, ajmo... Nema ništa od napada, sudac stopira borbu. Sudac opominje Hrgovića za udaranje u potiljak, ali Ahmetović stalno spušta glavu.

02.36 - Emir Ahmatović je u ringu. Na redu je El Animal. Hladnokrvno se prošetao prema ringu. Izgleda samouvjereno Filip, gladan je i željan dokazivanja i sebi, a i promotorima da može, da je tu, da zaslužuje bolju poziciju, bolje borce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

02.34 - Idemo dalje, slijedi ulazak Filipa Hrgovića u ring, pratimo sva događanja iz Las Vegasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

02.29 -Stjepan Božić, proslavljeni bivši hrvatski boksač, kaže u prijenosu kako je Las Vegas uistinu svjetska boksačka meka i doživjet je to spektakl.

"Vjerujem da je Filip jako motiviran, da se pokaže u najboljem svjetlu", kazao je Stjepan Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

02.25 - Prije početka meča, na rasporedu je meč u superlakoj kategoriji između Castra i Solisa, dogovoren na 6 rundi. Neposredno na početku druge runde, Castro dolazi do svoje pete profi pobjede. Do pobjede je došao nokautom, u prethodnoj je slavio isto nokautom u prvoj rundi.

02.05 - Pratimo i društvene mreže, fanovi s nestrpljenjem iščekuju početak meča. Možemo vidjeti kako je izgledalo stavljanje bandaža našem boksaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filip Hrgović je spreman za posao u Las Vegasu", javljalju Wasserman Boxing i DAZN Boxing.

Kažu da je Hrga najhladniji lik u prostoriji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

01.34 - Dobro jutro dragi čitatelji Net.hr-a, ljubitelji boksa. Filip Hrgović ponovno je u ringu, ovog puta u meki boksa, Las Vegasu. Od 02 i 15 na RTL-u, glavnom kanalu, počinje spektakl, tako da, osim što meč možete pratiti na našem portalu uz ekskluzivne videe RTL-a, možete i prijenos borbe gledati iz svojih kreveta. Ne sumnjamo da hoćete, ipak se ovakva boksačka noć ne propušta.

Ponajbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović nalazi se u Las Vegasu gdje iščekuje 14. profesionalnu borbu. U noći sa subote na nedjelju borit će se protiv Emira Ahmatovića (34) te upozorava kako nije riječ o slabom borcu. Ahmatović je već poslao jasnu poruku i želi pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ahmatović nije za podcijeniti, došao je ovdje pobijediti', poručio je Hrgović uoči meča u razgovoru za RTL.

Hrgović se, inače, trebao boriti s Amerikancem Scottom Alexanderom (32), no u posljednji tren došlo do promjene i na pa će se boriti protiv njemačko-srbijanskog boksača (34). Riječ je o borcu koji je do sada boksao deset mečeva i u svima pobijedio, a sedam puta je borbe završavao nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakl u Las Vegasu

Po BoxRecu je 119. teškaš svijeta, a Alexander je 181. tako da je Hrvat kao zamjenu dobio bolje rangiranog protivnika.

Ahmatović do sada nije boksao protiv zvučnih boraca i meč s Hrgovićem mu je najveći u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč će se održati u MGM Grand Areni u Las Vegasu, a trebao bi početi u nedjelju oko 2:30 ujutro po hrvatskom vremenu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo