Mirko će nakon ovoga još više pobjesniti

Stastika je kao bikini - mnogo otkriva, ali ne ono najvažnije. Ova uzrečica savršeno se uklapa u poraz Mirka Filipovića od Remyja Bonjaskog.

12.3.2014.
10:21
VOYO logo

Već na prvi pogled bilo je jasno da nešto tu nije u redu. Nakon meča u kojem je Mirko Filipović dominirao ringom, suci su pobjedu dodijelili Remyju Bonjaskom i šokirali desetak tisuća gledatelja u Areni i stotine tisuća pred televizorima.

Razočaranje je bilo veliko. Mirko je pun bijesa 'pobjegao' s lica mjesta, a Bonjasky je ni kriv ni dužan morao trpjeti zvižduke u svome oproštajnom meču, što će ga vrlo vjerojatno proganjati do kraja života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji u zagrebačkoj Areni zapravo su zviždali sucima, koji su u najmanju ruku trebali produžiti meč za još jednu dodatnu rundu i onda proglasiti pobjednika, u skladu s pravilima.

I dok su se neki pozivali na brojke, odnosno nešto veći broj udaraca koji je uputio Bonjasky, dodatna analiza statističkih podataka dokazuje da je Mirku pobjeda ukradena. Portal Fight Site objavio je statistiku po kojoj je jasno da je Bonjasky Mirku zadao jedan udarac više, ali po udarcima šakama i to samo onima koji su pronašli pravo mjesto, ispada da je Cro Cop izbombardirao svog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlika je čak 28 prema četiri, što dovoljno govori o istinskoj premoći koju je imao Filipović i objašnjava zašto je Cro Cop onako reagirao nakon meča.

Mirko Filipović:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- ukupno uputio 81 udarac, sjelo mu 36 (44 %) - 30 slabijih udaraca, šest jačih udaraca - udarci šakama: uputio 64 udarca, sjelo mu 28 - udarci nogom: uputio 17 udarca, sjelo mu 8

Remy Bonjasky:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- ukupno uputio 89 udarac, sjelo mu 37 (42 %) - 33 slabija udarca, četiri jača udarca - udarci šakama: uputio 27 udarca, sjelo mu samo 4 - udarci nogom: uputio 62 udarca, sjelo mu 33

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo