NAPETO SUČELJAVANJE / El Animal stao oči u oči s idućim protivnikom: 'Moji protivnici nisu bili na razini na kojoj je Hrgović'

Image
Foto: Profimedia

Volimo i novac, nemojte me krivo shvatiti, ali ovdje smo jer se volimo boriti", zaključio je Australac.

16.11.2023.
8:23
Profimedia
VOYO logo

Filip Hrgović borit će se protiv 41-godišnjeg Marka De Morija (41-2-2, 36 KO) na velikoj boksačkoj priredbi koja će 23. prosinca održati u Saudijskoj Arabiji. Potvrdio je tu vijest na svom Twitteru dobro upućeni insajder Michael Benson.

Image
U SAUDIJSKOJ ARABIJI /

Hrgović i službeno dobio ime idućeg protivnika: Bori se na spektakularnoj priredbi u prosincu

Image
U SAUDIJSKOJ ARABIJI /

Hrgović i službeno dobio ime idućeg protivnika: Bori se na spektakularnoj priredbi u prosincu

"Želim se zahvaliti na pruženoj prilici, drago mi je što ću biti dio priredbe. Uzbuđen sam i drago mi je što je moj protivnik također uzbuđen. Nadam se da ćemo prikazati dobru predstavu i dati navijačima ono što žele vidjeti", poručio je Hrgović na konferenciji za medije, na kojoj su borci ujedno odradili sučeljavanje, koje možete vidjeti ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam 11 pobjeda u nizu, od čega deset nokautom, no svjestan sam da moji protivnici nisu bili na razini na kojoj je Filip Hrgović. Pratio sam njegovu karijeru i svjestan sam da je talentiran. Udara jako i ima čvrstu bradu, ali protiv koga god se borim, pokušavam oštetiti slezenu i napasti tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neću stajati iza direkata i pokušavati tako pobijediti borca njegove kvalitete u 12 rundi. Nadam se nasilnoj borbi u prvim rundama i nadam se najboljem. Probat ću ga razotkriti. Svjestan sam da je jako dobar, snažan borac. Promatrao sam ga i ovdje sam kako bih ga probao pobijediti u prve četiri runde", izjavio je De Mori pa nastavio:

"Pobjeda bi potpuno promijenila moju karijeru, moj život. Novac koji možete zaraditi od revanša, od sljedeće borbe, djeci i unucima pričao bih što sam napravio u karijeri... Toliku dozu poštovanja imam prema Hrgoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, znam kakav sam – želim pobijediti. Svi smo mi revolveraši, nitko od nas ne želi biti računovođa ili knjižničar. Tu smo da bismo se borili. Volimo i novac, nemojte me krivo shvatiti, ali ovdje smo jer se volimo boriti", zaključio je Australac.

BKFC 54 pratite ekskluzivno u petak 17. studenoga od 20 sati na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo