IZNIMNO SAMOUVJEREN / EKSKLUZIVNO Pogledajte kako je Hrgović za RTL najavio meč: 'Nisam najbolji hrvatski boksač, ja sam...'

'Mi Hrvati smo najveći ratnici na svijetu, ne padamo pod dojam. Ring je ring'

22.5.2019.
17:06
VOYO logo

Filip Hrgović ove subote, 25. svibnja, uz izravni prijenos na RTL-u kreće u osvajanje američkoga tržišta. Četiri dana ostala su do velikog meča protiv Amerikanca Gregoryja Corbina koji će se održati u Washingtonu. Bit će to Filipu premijerni profesionalni meč na američkom tlu.

Spreman je za meč, pripreme dobru teku, Filip se dobro osjeća i napominje da nije samo najbolji hrvatski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam najbolji hrvatski boksač, ja sam najbolji boksač na svijetu. A ono što očekujem od meča... Mislim da će se Corbin nakon mene ostaviti boksa", samouvjereno je rekao Filip za RTL pa dodao:

"Bolji sam boksač nego posljednji put kad sam se borio i vidjet ćete neke nove stvari od mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što se iz samog nastupa vidi, Filip Hrgović je jako samouvjeren i to nimalo ne skriva. Kao što ne skriva očekivanja koja ima od svojega prvog nastupa u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Mi Hrvati smo najveći ratnici na svijetu, ne padamo pod dojam. Ring je ring, ništa novo za mene i kao što sam rekao, čeka vas jako dobar meč i vjerujem sto posto u sebe, vjerujem da ću u subotu izaći kao pobjednik", zaključio je najbolji hrvatski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike