Play ponuda

DOSAD NEVIĐENI PRIZORI IZ UFC-A: / Novi prvak u suzama odbacio pojas - 'Nisam to tako zamislio'

Image

Aljamain je odmah nakon proglašenja pobjednika skinuo pojas i odbacio ga na sredinu Octagona

7.3.2021.
15:32
Play ponuda

Novi prvak u bandam kategoriji postao je Aljamain Sterling kojemu je pripao pojas nakon što je dosadašnji prvak, Rus Petr Yan, diskvaliciran zbog ilegalnog poteza.

U četvrtoj rundi Sterling je bio s jednim koljenom na podu, a Jan je pitao svojeg trenera da ga udari ili ne, na što je dobio potvrdan odgovor. Udario je protivnika koljenom, a sudac je prekinuo borbu te diskvalificirao ruskog borca.

Aljamain je odmah nakon proglašenja pobjednika skinuo pojas, odbacio ga na sredinu Octagona i tako poručio da ne želi ovu titulu jer ju nije osvojio na način koji smatra prikladnim.

Image
POLJAK NANIO ADESANYI PRVI PORAZ U KARIJERI: /

Blachowicz šokirao svijet i spriječio ispisivanje povijesti

Image
POLJAK NANIO ADESANYI PRVI PORAZ U KARIJERI: /

Blachowicz šokirao svijet i spriječio ispisivanje povijesti

"Nisam to tako zamislio"

"Puno sam radio za ovaj trenutak, a onda borba završi ovako. Bio je to jako tijesan meč, ali bio sam u zaostatku. Ovo sigurno nije način na koji sam planirao pobijediti. Nisam to tako zamislio", rekao je uplakani Sterling nakon borbe pa dodao:

"Pokušao sam nastaviti unatoč stanju u kojem sam se nalazio, ali činjenica je da bih samo dobio batine da sam nastavio. Bilo je napetosti, malo i zle krvi, ali ne razumijem potez Jana. Znam da su fanovi uživali. Nadam se da će biti revanša i da će on fanovima ponuditi borbu kakvu zaslužuju."

Play ponuda
Play ponuda