'DAT ĆU FANOVIMA ŠTO ŽELE': / Miočić prekinuo sva nagađanja i najavio veliki povratak, UFC-ov prvak potvrdio s kim se želi boriti

Image

Iduću borbu trebao bi najvjerojatnije odraditi do kraja godina

7.5.2020.
9:54
VOYO logo

UFC-ov teškaški prvak StipeMiočić oglasio se još jednom nakon napada DanielaCormiera na njega i izjava šefa organizacije DanaWhitea kako postoji mogućnost da mu se oduzme naslov.

Image
CORMIER PODIVLJAO, PROVOCIRAO, A MIOČIĆ MU JE SAD ZAČEPIO USTA: /

Prvak ga je 'riješio' sa samo nekoliko riječi

Image
CORMIER PODIVLJAO, PROVOCIRAO, A MIOČIĆ MU JE SAD ZAČEPIO USTA: /

Prvak ga je 'riješio' sa samo nekoliko riječi

“Idemo prvače. Potpiši ugovor. Što radiš? To je glupost. Shvaćam da si vatrogasac, shvaćam da si tip koji pomaže ljudima u ovoj krizi, svi ti se divimo na tome, ali ti si i prvak svijeta. Idemo to napraviti. Potpiši ugovor”, poručio je Cormier ovih dana te je rekao da želi u oktogon u kolovozu te nastavio provocirati Stipu.“Nikad nisam bježao pokušavajući se boriti s nekim drugim, kao što je on. Samo ne mogu trenirati i nema šanse da to bude u kolovozu, što priča on? Kad budem imao mogućnosti trenirati u kampu, bit ću tu. Sad nemam sparing-partnera, kavez, ništa. Cijeli je Ohio zatvoren”, odgovorio mu je Stipe u intervjuu za ESPN. Prvak je dodao kako njemu nije bitno kad će borba biti, ali prvo moraju za to postojati uvjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Borbe se mogu odvijati'

Potom se oglasio White s porukom bi mu UFC mogao skinuti titulu. Borbe se vraćaju narednog vikenda i smatra kako borci više nemaju izgovora da se ne bore.

“To je moguće. Slušajte, borbe se u ovom trenutku mogu odvijati. Ili se želite boriti ili ne”, rekao je White za Barstool Sports. Na Miočićeve izjave osvrnuo se pak u razgovoru za UFC Unfiltered.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikada nije odbio borbu

“Vidio sam jedan citat po kojem je Stipe nedavno rekao da se trenutno u svijetu događaju bitnije stvari i da će borbe zauvijek biti tu. To nije istina. Borbe neće zauvijek biti tu. Kada ste profesionalni sportaš, onda je taj prostor za iskorištavanje prilika vrlo malen. Stoga se nadam da će nam se Stipe uskoro vratiti i da će se s borbom njega i Cormiera pokrenuti teška kategorija”, izjavio je White. Na kraju je odlučio reagirati Miočić te se oglasio preko Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikada nisam odbio borbu i neću. Moj trener trenutačno zakonski ne može otvoriti dvoranu. Ne držim se više od bilo koje druge osobe što se tiče onoga što mi je dopušteno. Ohio je pod mjerama do 29. svibnja. Te sekunde kad se dvorana otvori, pripreme počinju. Kratko i jasno. Nikad nisam nikog izbjegavao. Želim se boriti s DC-em. To će se uskoro dogoditi. Dat ću fanovima što žele. Moj menadžment radi na datumima s UFC-om. Trenutačno radim što guverner DeWine savjetuje i radim u hitnim službama. Ne mogu kontrolirati globalnu pandemiju”; jasan je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo