DANIEL CORMIER NEĆE IMATI MILOSTI ZA PRIJATELJA: / 'Moram pobijediti Miočića i vjerujte mi - uspjet ću u tome'

Image
Foto: Screenshot

"Stipe je velik čovjek, izuzetno je tehnički kvalitetan, talentiran. To je tip koji će ući u kavez i pokušati me nokautirati. Ali budite sigurni da ću biti na nivou", upozorio je Cormier

15.3.2018.
12:47
Screenshot
VOYO logo

Sljedeći protivnik Stipe Miočića u oktogonu UFC-a bit će njegov prijatelj i prvak u poluteškoj kategoriji, Daniel Cormier. Nedavno je gostovao u emisiji 'UFC Tonight' gdje se osvrnuo na predstojeću borbu protiv našeg borca koji je već tri puta obranio naslov prvaka u teškoj kategoriji.

"Ovdje se radi samo o kompetitivnosti, a kada se natječeš, moraš se suočiti s najboljima. Uzbuđen sam što ću se imati prilike testirati protiv ovog tipa. Mislim da je nevjerojatan šampion, ali kao što sam i sam njemu rekao: sve što je dobro dođe svom kraju…", rekao je Cormier, a prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bih radio ovo da nisam siguran da ga mogu pobijediti'

Zato je Miočiću poslao i vrlo jasnu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe, nisam htio biti taj koji to mora napraviti. Ali da, prijatelju…nemam izbora moram to napraviti. Ja sam taj koji želi biti dvostruki prvak!", a potom je i nahvalio našeg borca:

"Ovo je meč koji će biti jako težak… Gledajte, nisam tip koji bježi od izazova. Ja sam čovjek koji ide prema izazovima. Stipe je velik čovjek, izuzetno je tehnički kvalitetan, talentiran. To je tip koji će ući u kavez i pokušati me nokautirati. Ali budite sigurni da ću biti na nivou."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DC je poprilično samouvjeren, ali na to ima i potpuno pravo s obzirom da je riječ prvoklasnom borcu koji će Miočiću pokušati zagorčati život na bilo kakav način:

"Ne bih ovo radio da nisam toliko siguran da mogu pobijediti Stipu Miočića. Koliko god se to činilo teškim, rekao sam to već mnogo puta, treniram s najboljim borcima svaki dan već punih deset godina. Ako se mogu boriti protiv Caina Velasqueza, mogu pobijediti i Stipu Miočića u srpnju. Vjerujte mi, uspjet ću u tome! Ne mogu dočekati", rekao je za kraj Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo