Dana White jedva dočekao da dotuče Fedora!

'Michael Jordan slobodne borbe? To je najgluplja usporedba ikad.

31.7.2011.
17:37
VOYO logo

Predsjednik UFC-a Dana White jedva je dočekao poraz Fedora Emelianenka, koji je dosad bio prvo ime konkurentske mu organizacije Strikeforce.

White je stoga odmah nakon Fedorova poraza od Dana Hendersona požurio na svom Twitter profilu objaviti podcjenjivački komentar na račun slavnog Rusa koji je ove subote u Chicagu izgubio treću borbu zaredom u zadnjih godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Fedor je Michael Jordan slobodne borbe? To je najgluplja usporedba ikad. Kakva glupost"', napisao je White i dao misliti svima, kako onima koji se slažu da je Fedor 'ishlapio', tako i svima koji Rusa i dalje smatraju najvećim borcem uopće, ali se, eto, našao u krizi srednjih godina.

Fedora je u subotu na dosta čudan način porazio šest godina stariji i sedam kilograma lakši američki prvak Dan Henderson, i to nakon što je sam već bio na rubu poraza. Naime, minutu prije kraja prve runde, Fedor je izbombardirao Henda, srušio ga u parter i pokušao dokrajčiti, kada se odjednom sam našao u nezavidnoj poziciji. Henderson ga je okrenuo prsima prema parteru te s nekoliko udaraca u potiljak 'navukao' suca Herba Deana na prekid borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fedor je u prvoj izjavi nakon meča ovako prokomentirao tu odluku:

"Mislim da je sudac prerano prekinuo borbu. Ne želim loše govoriti o sucu, ništa slično ne mislim, ali čini mi se da je prerano reagirao. Hendersonov udarac je bio čist, ali nije bio toliko direktan. Mislim da sam mogao nastaviti borbu, ali sudac se odlučio na prekid", prokomentirao je Fedor tehnički nokaut, koji bi ga u 35. godini mogao otjerati u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda mu u toj dilemi pomogne i kompliment pobjednika Hendersona.

"Kao Fedorov obožavatelj, nadam se da će se nastaviti boriti", rekao je presretni Hendo pa opisao kako je u par sekundi preokrenuo tijek borbe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na treninzima sam puno radio baš to, kako da se oslobodim. Uhvatio sam ga za nogu, povukao, a on je ostao na koljenima i rukama. Tada sam ga potkačio aperkatom što on u tom trenutku nije očekivao", prepričavao je pobjednik.

specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107300051006 arti-201105310375006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo