Play ponuda

Ovo će biti brutalno: Cro Cop se sprema za rat

shimmer fallback

Zagrebačka Arena će ljubiteljima borilačkih vještina 8. ožujka ponuditi spektakl između Cro Copa i Remyja Bonjaskog, a Mirko Filipović tvrdi da će to biti pravi rat.

25.2.2014.
16:56
Play ponuda

Cro Cop je slavio u njihovom dosad jedinom okršaju 2002. godine, a oba borca najavljuju spektakularan meč.

"Ne zovemo se za Božić ili za Novu godinu. No Remy mi je drag, dobar je dečko. Posvećen je ovom sportu i poštujem ga. No, ovo je posao kao i svaki drugi. U ovoj će borbi ključ biti izdržljivost. Bit će to rat, definitivno. Dat će sve od sebe. Posebno je boriti se pred svojom publikom, bit će to veliki show", prenosi Fight Site riječi Mirka Filipovića, dok je Bonjasky dodao:

//www.youtube.com/embed/9B1W1m_OYvQ

"Kada smo se borili 2002. Cro Cop je već bio jedna od velikih zvijezdi. Ja sam bio tek na početku. Osjećao sam se dobro, vršio sam pritisak, ali napravio sam grešku. Mislio sam da sam blokirao nogu, ali zakasnio sam. Udario me dok mi je ruka bila niže. To je bila njegova prilika za pobjedu. Bio sam vrlo razočaran. To je bila velika prilika za mene, a u karijeri takvih prilika nemate previše. No, to me samo ojačalo. To što mi je Mirko prijatelj ništa ne znači, to samo čini ovu situaciju malo drugačijom. Trenirali smo zajedno, pomagali smo jedan drugome... No kada uđemo u ring pritisnemo gumb i radimo ono što trebamo raditi. Njegovo najbolje oružje svi znaju. To je njegov lijevi kick, ali i teški udarci. Znam njegove slabe točke, ali zna i on moje. Svi znaju za moje probleme s okom, i to da sam operirao lijevu nogu. Mislim da će ova borba završiti nokautom."

//www.youtube.com/embed/moxzpU6Ziu0

Play ponuda
Play ponuda