Ovo će biti brutalno: Cro Cop se sprema za rat

Zagrebačka Arena će ljubiteljima borilačkih vještina 8. ožujka ponuditi spektakl između Cro Copa i Remyja Bonjaskog, a Mirko Filipović tvrdi da će to biti pravi rat.

25.2.2014.
16:56
VOYO logo

Cro Cop je slavio u njihovom dosad jedinom okršaju 2002. godine, a oba borca najavljuju spektakularan meč.

"Ne zovemo se za Božić ili za Novu godinu. No Remy mi je drag, dobar je dečko. Posvećen je ovom sportu i poštujem ga. No, ovo je posao kao i svaki drugi. U ovoj će borbi ključ biti izdržljivost. Bit će to rat, definitivno. Dat će sve od sebe. Posebno je boriti se pred svojom publikom, bit će to veliki show", prenosi Fight Site riječi Mirka Filipovića, dok je Bonjasky dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9B1W1m_OYvQ

"Kada smo se borili 2002. Cro Cop je već bio jedna od velikih zvijezdi. Ja sam bio tek na početku. Osjećao sam se dobro, vršio sam pritisak, ali napravio sam grešku. Mislio sam da sam blokirao nogu, ali zakasnio sam. Udario me dok mi je ruka bila niže. To je bila njegova prilika za pobjedu. Bio sam vrlo razočaran. To je bila velika prilika za mene, a u karijeri takvih prilika nemate previše. No, to me samo ojačalo. To što mi je Mirko prijatelj ništa ne znači, to samo čini ovu situaciju malo drugačijom. Trenirali smo zajedno, pomagali smo jedan drugome... No kada uđemo u ring pritisnemo gumb i radimo ono što trebamo raditi. Njegovo najbolje oružje svi znaju. To je njegov lijevi kick, ali i teški udarci. Znam njegove slabe točke, ali zna i on moje. Svi znaju za moje probleme s okom, i to da sam operirao lijevu nogu. Mislim da će ova borba završiti nokautom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/moxzpU6Ziu0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo