Play ponuda

CRO COP RASTURIO BIVŠEG VOJNIKA: / Izazvao ga pred očima svih, pa dobio odgovor: 'Samo dođi, psihijatrija je blizu'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Evo, skupio sam m*da, ni sam ne znam kako jer moram priznati da me strah

19.8.2018.
13:08
PIXSELL/Screenshot
Play ponuda

Legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović (43) na Facebooku je objavio prepisku između čovjeka koji tvrdi kako je njegov veliki navijač i koji ga je izazvao na meč.

CRO COP O SREBRU NA SP-u: ‘Ponekad je potrebno da vas sreća pomazi. I mi smo mogli uzeti naslov, ali ovo je srebro zlata vrijedno’

Predstavio se kao bivši vojnik i tvrdi da bi uz nekoliko mjeseci pripreme bez problema dobio Cro Copa.

"Pozdrav. Za mene ste dobar borac i uzor. Gledajući vaše borbe, mislim da ste vrlo predvidljivi i smatram kako bi svaki vaš potez predvidio. Vaš high kick me ne bi uspio srušiti. Iskreno, trebalo bi mi nekoliko mjeseci dobrog treninga da vas svladam. Za tri do četiri mjeseca ušao bih s vama u ring i mislim da bi to bila poštena borba. Ako skupite m*da, očekujem odgovor. Bivši vojnik", napisao je Cro Copov navijač.

Mirkov odgovor bio je brutalan...

"Evo, skupio sam m*da, ni sam ne znam kako jer moram priznati da me strah. Ali evo, kad smatraš da si spreman, dođi do moje dvorane pa da odradimo sparing, snimimo sve pa ću objaviti. Mislim da je to pošteno i da se ljudi malo nasmiju. Dvorana je u naselju Borčec tako da ni psihijatrija Vrapče nije daleko jer ćeš nakon puštanja iz bolnice svakako tamo završiti na promatranju. Takvi slučajevi su rijetki, pa se doktori uvijek raduju takvima, bivši vojniče", odgovorio mu je legendarni borac.

Play ponuda
Play ponuda