CRO COP LJEVICOM POGODIO LEGENDARNOG KOŠARKAŠA: / Filipović pitanjem doveo fanove u veliku dilemu

Image
Foto: Facebook

Hrvatski majstor borilačkih vještina za ovu priliku, čini se, neće u ring izaći u svojim prepoznatljivim hlačicama.

13.12.2017.
16:53
Facebook
VOYO logo

Godinu dana nakon što je osvojio Rizinov novogodišnju turnir Mirko Cro Cop Filipović (43) opet će ući u ring. Japanac Tsuyoshi Kohsaka (47), borac poznat po tome što je nanio prvi poraz u karijeri Fjodoru Jemeljanenku, bit će suparnik hrvatskom borcu zadnjeg dana u godini u Japanu.

"On je jedan od njihovih najvećih boraca ikada. Pobijedio je Fjodora u njegovim najboljim danima no to je bila posjekotina, tehnički nokaut. Sjećam se legendarnog njegovog meča sa Huntom. Hunt ga je uspio svladati tek u drugoj rundi. Vratio se prije dvije godine u meču s Jamesom Thompsonom i nokautirao ga. Podcijenit ga neću sigurno, ali da sam veliki favorit – jesam. Kamp je odličan, nema ozljeda i to je to", poručio je nedavno Filipović u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sparing s Arapovićem

Hrvatski majstor borilačkih vještina za ovu priliku, čini se, neće u ring izaći u svojim prepoznatljivim hlačicama. Naime, na svom je Facebooku objavio dva nova modela te je upitao fanove u kojima da nastupi. Mišljenja su dosta podijeljena, ali ima i dosta onih koji mu poručuju da se drži starih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, objavio je on i fotografiju sa sparinga s proslavljenim hrvatskim košarkašom Franjom Arapovićem. Kao što se može vidjeti legendarnom ljevicom uspio je dosegnuti glavu 216 cm visokog košarkaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo