'CRO COP JE MOJ NAJDRAŽI BORAC': / Ugledni MMA stručnjak ne može dočekati povratak hrvatske legende

Image

Sljedeće nedjelje Mirka Filipovića čeka povratnička borba.

16.9.2016.
18:12
VOYO logo

U sklopu priredbe Rizin 4 borit će se s Korejcem Hyun Man Myungom. Jedan od ljudi koji se jako veseli njegovu povratku je UFC-ov komentator i analitičar DanHardy.

"Tako sam uzbuđen što se vraća. Komentirao sam njegovu borbu kada je pobijedio Gonzagu i to mi je bila velika čast. Cro Cop je moj najdraži borac već dugo vremena. Njegov high kick…Ja sam također ljevak i imam taekwondo podlogu tako da sam gledao njegove stare borbe u Prideu kako udara ljude nogom u glavu i pokušavao sam to oponašati", rekao je Hardy za Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jako inspirativan borac i njegov nedavni intervju s Arielom Helwanijem…čini se kao da je u jako pozitivnom prostoru. Zna što ga očekuje i što treba napraviti. Tamo će biti neki od najboljih boraca na svijetu. Ali on smatra da ima jako dobre šanse i veoma je inteligentan tip. Ne bi ušao u turnir da ne misli kako ima šansu osvojiti ga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao je i kako je razočaran što Filipović nije u UFC-u.

"Mogli bismo ga ponovno gledati protiv Barnetta, borba s Arlovskim bi također bila odlična. U UFC-u postoji toliko dobrih borbi za Cro Copa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom i na njegovu suspenziju.

Image
Foto: Screenshot/Facebook
Image
Foto: Screenshot/Facebook

"Situacija s USADA-inim testiranjem je jako teška. Cro Cop je stara škola i dolazi iz vremena kada nikoga nije bilo briga što jedete, pijete, ili koje suplemente koristite. Tako da je ovo jako teška prilagodba za mnoge borce. Stvarno je nesretno što je pao na takav način. Ne znam detalje, ali po meni, morate biti testirani. Ako niste testirani, onda vas ne mogu suspendirati. Potrebi su dokazi, a ne postoje dokazi na temelju kojih bi ga suspendirali”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo