Play ponuda

Cro Cop je i dalje strah i trepet: 'Mirko je čudovište!'

shimmer fallback

Povratak Mirka Cro Cop Filipovića pod okrilje najpoznatije svjetske promotorske kuće mješovitih borilačkih vještina, UFC, nije prošla nezapaženo u svjetskim medijima.

21.1.2015.
12:47
Play ponuda

Isti navode kako je Filipović na stolu imao ponude Bellatora i UFC-a, ali se odlučio za povratak pod okrilje MMA organizacije pod kojom je zadnju borbu odradio 2011. godine (poraz od Roya Nelsona).

Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić, trenutno četvrti teškaš svijeta po UFC-ovoj ljestvici, pratio je Cro Copov nedavni nastup u Japanu i pobjedu protiv Satoshija Ishiija kojom je Hrvat obranio svoj IGH pojas.

"Mirko je čudovište. Istinska legenda ovog sporta. Imao sam zadovoljstvo upoznati ga kad sam bio u Hrvatskoj. Bilo mi je drago vidjeti Mirkovu pobjedu u Japanu u tako spektakularnom stilu", rekao je Miočić u intervjuu za Fight Site.

U međuvremenu je Filipović prešao pod Miočićev UFC, organizaciju čiji je čelni čovjek Dana White s kojim Amerikanac hrvatskih korijena ima dobar odnos.

"Volio bih vidjeti UFC u Hrvatskoj i bila bi mi čast biti dio tog fight carda. Mislim da je samo pitanje vremena kada će Dana White dovesti UFC u Hrvatsku i činim sve što je u mojoj moći da ga uvjerim u to. Moj san je da se ubrzo u Hrvatskoj borim za titulu prvaka", dodao je Miočić, koji je nedavno pretrpio svoj tek drugi poraz u karijeri od Brazilca Juniora Dos Santosa.

Play ponuda
Play ponuda