CRO COP IMA VAŽNU OBAVIJEST O KORONI: / 'Upravo sam se čuo s prijateljem iz Italije, ovo o virusu morate znati'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

'Upravo me zvao jedan moj dobar prijatelj iz Milana koji već 15 godina živi tamo'

21.3.2020.
19:43
Instagram
VOYO logo

Europa je u velikoj panici zbog notornog koronavirusa, na snazi su karantene i samoizolacije, a definitivno je najgore u Italiji koja je najveće europsko žarište. Sportaši su ovih dana posebno aktivni na društvenim mrežama kako bi pokušali osvijestiti svoje obožavatelje i kako bi im objasnili ozbiljnost koronavirusa.

Pridružio im se i najbolji hrvatski MMA borac i kick-boksač Mirko Filipović. Cro Cop je na svojim društvenim mrežama objavio video-poruku u kojoj je objasnio na primjeru kako korona nije opasna samo za starije, te je pozvao ljude da ostanu kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, veliki pozdrav svima. Evo i ja se želim priključiti akciji koja je u tijeku, želim apelirati na sve da poštujemo upute koje je izdao Stožer civilne zaštite. Koronavirus nije opasan samo za stariju populaciju, opasan je i za mlađe", rekao je Mirko i zatim je otkrio što mu je rekao prijatelj iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo me zvao jedan moj dobar prijatelj iz Milana koji već 15 godina živi tamo. On se bavi borilačkim sportom i mnogi njegovi prijatelji, koji već godinama treniraju, su na intenzivnoj njezi. Dakle, nije riječ o virusu koji je opasan samo za starije osobe. Opasan je za sve. Nikad ne znamo kako će koji organizam reagirati. Poštujte pravila i ne napuštajte kuću. Evo ja sam već danima u kući i izlazim samo po hranu, danas i sutra ne planiram napustiti kuću osim ako ne dođe do nekih izvanrednih okolnosti", zaključio je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo