CRO COP MISTERIOZNOM FOTOGRAFIJOM POTAKNUO GLASINE: / Vraća li se Mirko Filipović iz mirovine?

Image
Foto: Facebook

Iako je već pola godine u mirovini, Mirko Filipović i dalje ne može bez treninga.

11.5.2016.
11:46
Facebook
VOYO logo

Uporan je pri tome kao da se sprema za borbu za naslov prvaka, no to nije toliko neshvatljivo s obzirom na to da je poznato koliko je vremena provodio na treninzima dok je bio aktivan. Da bi i danas bio sposoban odmjeriti snage s najboljima u ringu svjedoči i nova fotografija koju je objavio na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa posebno, ali za jednog umirovljenog sportaša sasvim OK", napisao je popularni Cro Cop pored fotografije na kojoj pozira dok diže utege. To je izazvalo razne komentare, a neki su išli toliko daleko da su ustvrdili da se sprema za povratak iz mirovine.

Nešto se kuha

"Za borca u mirovini nikad nisi bio u boljoj formi", "Sumnjam da si ti ikad i ušao u mirovinu, možda na papiru... još si i danas u formi boljoj od nas svih.... a načuo sam da se nešto kuha", "Mirko, ako nije tajna, zašto se sad spremaš? Nemoj mi reći da ti je dosadno kući i da se ubijaš 5-6 sati dnevno u dvorani onako iz dosade", "Vrati se, MMA-u je potreban tvoj smrtonosni udarac"....samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O razlozima što toliko trenira Filipović je pojasnio riječima da mu nedostaje adrenalin te da trenira po tri sata dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo