CRO COP DEMONSTRIRAO SPECIJALNU VJEŠTINU 'BULLSHITO': / Napala ga dvojica MMA teškaša, pogledajte kako se obranio

Image

Cro Cop je odlučio svijetu demonstrirati posebnu borilačku vještinu

7.10.2019.
15:03
VOYO logo

Lijepo je vidjeti kako netko uživa u mirovini. Najbolji hrvatski MMA borac svih vremena, Mirko Filipović, oprostio se prije više od pola godine od profesionalne borbe nakon što je pretrpio moždani udar i završio u bolnici. Cro Cop danas i dalje naporno trenira, dobro, možda ne više onim intenzitetom kao prije, ali još uvijek je u top formi i što je najvažnije uživa u životu.

Filipović drži sada drži seminare po sportskim dvoranama i priredbama, a još uvijek trenira svoje suborce poput KSW zvijezde, Satoishija Ishija. Kada se ne ubijaju od treninga, Cro Cop i njegova družina obično ili rade neke spačke ili se trude nasmijati obožavatelje, a napravili su to i ovaj put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop je odlučio svijetu demonstrirati posebnu borilačku vještinu i to protiv dvojice MMA teškaša. Pustio je da ga napadnu, a onda ih je odbio samo svojom energijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, na društvenim mrežama i YouTubeu se može naći čitavo more ovakvih videa u kojima se "majstori" borilačkih vještina hvale kako mogu samo svojom energijom rušiti i savladavati protivnike. Popularno se takva vještina naziva "bullshito", a jasno vam je valjda i zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo