Cro Cop najavio da bi zbog Srbije mogao napraviti iznimku

'Ja ću isto tako strepiti, a nadam se i veseliti, tijekom utakmice sa Srbijom, koja za nas ima veće značenje od puke kvalifikacijske utakmice. Budem li u petak u Zagrebu, i ja ću biti na stadionu.

21.3.2013.
9:24
VOYO logo

Mirko Filipović je nakon osvajanja K-1 Grand-prixa u Zagrebu izjavio da mu je to bilo najteže natjecanje u životu. Otkrio je i da je na dan turnira bio u velikim problemima i bolovima.

"Nastupao sam ozlijeđen, no kad pobijedite boli vas upola manje. Četiri tjedna prije ozlijedio sam ruku, nisam je mogao ispružiti, no nisam htio ići na pregled da me dijagnoza ne obeshrabri uoči turnira. Dan uoči borbe jedva sam ustao koliko me boljela noga, a ruka me boljela kao nikad i pitao sam se kako ću izdržati i prvu borbu. Bilo je pakleno i nakon borbi kad se trebalo što prije oporaviti. Fizioterapeut Mario Mlinarić mazao me voltarenskim i lidokainskim kremama. Još dolazi svaku večer i ledi mi i drenira ozljede", izjavio je Cro Cop za Večernjak i navijačima koji se pitaju je li ovo kraj njegove karijere odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram sanirati rane i podvući crtu pod karijeru. Mnogi iskusniji ljudi, pa čak i neki veliki treneri savjetovali su mi da je pravo vrijeme za oproštaj. Ljudi su u pravu. Iako mi još nije teško boriti se, spartanske treninge sve teže podnosim. Uostalom, tu je i zub vremena, pa i sve više ozljeda, a i obitelj je sklona tome da kažem konačno zbogom. No, još ću pričekati."

Veliku Mirkovu večer u zagrebačkoj Areni pratili su i Igor Štimac i Mario Mandžukić, pa je Cro Cop izjavio da bi mogao napraviti iznimku i pojaviti se u petak u Maksimiru na utakmici Hrvatske i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ću isto tako strepiti, a nadam se i veseliti, tijekom utakmice sa Srbijom, koja za nas ima veće značenje od puke kvalifikacijske utakmice. Nadam se da neće biti vrijeđanja suparnika. Pa i mi trebamo tamo igrati. Budem li u petak u Zagrebu, i ja ću biti na stadionu. Iako izbjegavam gužve, taj je događaj vrijedan dolaska", kaže Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo