DOLAZE LI NAVJEĆE MMA ZVIJEZDE U JAPAN? / 'Odgađanje Olimpijskih igara daje nam priliku da napravimo priredbu iz snova...'

Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

U svojem prijedlogu istaknuo je ime jednog borca - Conora McGregora

14.4.2020.
19:26
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
VOYO logo

Čelnik japanske promocije Rizin Nobuyuki Sakakibara predložio je novo rješenje za svijet MMA-a koji je paraliziran zbog pandemije koronavirusa koja hara svijetom.

S obzirom da su brojne MMA priredbe otkazane zbog pandemije, on je predložio organizaviju "MMA Olimpijskih igara", u koje bi uz Rizin bile uključene slavne promocije poput UFC-a i Bellatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CORMIERA I MIOČIĆA NEĆE NI KORONAVIRUS SPRIJEČITI DA UĐU U OKTOGON: /

'Za mene je to jako osvježavajuće i uzbudljivo'

Image
CORMIERA I MIOČIĆA NEĆE NI KORONAVIRUS SPRIJEČITI DA UĐU U OKTOGON: /

'Za mene je to jako osvježavajuće i uzbudljivo'

Poziv svima

"Rizin je spreman pozvati druge promocije na sudjelovanje u organizaciji najboljih mečeva koji su mogući. Naravno, Scott Coker iz Bellatora je tu, a htio bih uključiti i UFC te druge. Ovo bi bila odlična prilika da dovedemo Conora McGregora", prenosi njegovu izjavu Asian MMA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi odlično da je i ONE Championship uključen. Nemojte me pogrešno shvatiti, ne mislim da smo mi iznad njih", rekao je.

Ljeto 2020.

On tom idejom namjerava spasiti tešku situaciju koja je nastala zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo znati dok ne pitamo, ali ne smijemo biti sramežljivi. Na ovakve uvjete još nikad nismo naišli, tako da mislim da je sad pravo vrijeme da se pokrenemo. No, najiskrenije, pojedinosti tek moramo utvrditi. Kao prvo, situacija s koronavirusom se tek treba smiriti pa tek onda bismo organizirali priredbu na ljeto", poručuje o svojem planu.

'Bila bi šteta da se stadion ne iskoristi'

Njegova ideja bi bila svojevrsne MMA Olimpijske igre, koje bi se mogle održati umjesto klasičnih Olimpijskih igara 2020. koje su otkazane zbog pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se novi olimpijski stadion neće koristiti, to bi bila prava šteta. Tako da možemo organizirati MMA Olimpijske igre u Japanu. Odgađanje Olimpijskih igara daje nam priliku da napravimo priredbu iz snova za svijet borilačkih sportova", poručio je Sakakibara.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo