Svi ljubitelji boksa u Hrvatskoj s nestrpljenjem su čekali da promotori konačno odrede datum borbe u kojoj se Filip Hrgović trebao susresti sa svojim najtežim protivnikom dosad Michaelom Hunterom. Trebao, jer izgleda da od te bore na kraju ipak neće biti – ništa pa će Hrgović meč za naslov prvaka morati boriti protiv nekog drugog. Vjerojatno Josepha Parkera.

A gdje je zaplelo u meču s Hunterom nije jasno ni Hrgovićevu promotoru Kalleu Sauerlandu, koji je o tome progovorio za Sky Sports.

"Čini se da je Hunter izgubio svoju olovku jer je krajnji rok za ugovore bio ovoga tjedna. Hrgović je potpisao, a potpisali smo i mi jer uz boksača potpis treba staviti i promotor. Mi smo sve odradili i papiri su spremni. Što je s Hunterom? Možda traži olovku, možda mu ne radi skener, možda je FedEx u štrajku. Uglavnom, taj ugovor nije potpisan", rekao Sauerland.

"Naziva se 'Lovcem na glave' i stalno o tome piše po društvenim mrežama, ali čini mi se da ovoga neće biti ništa. U ovim trenucima meni to izgleda kao da on ne želi ovu borbu. Ne znam zašto nas je onda vukao kroz dva mjeseca pregovora, kroz 'purse bid' i ostale stvari. Povuče li se sada, ovo bi mogla biti jedna od najvećih prevara u novijoj povijesti teške kategorije", poručio je Hrgovićev promotor.