Play ponuda

BRUTALNI NOKAUT UFC BORCA: / Moćno uspavao suparnika, pa pobjedu proslavio zabranjenim načinom; 'Wow, laku noć'

Image
Foto: Screenshot

Borci reagirali na sjajnu pobjedu Gaethjea putem društvenih mreža

27.8.2018.
10:35
Screenshot
Play ponuda

Američki profesionalni MMA borac Justin Gaethje u nedjelju je ujutro po hrvatskom vremenu, u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night 135 priredbe u Lincolnu, nokautirao Jamesa Vicka (13-2) u prvoj rundi za manje od minute i pol borbe održane u lakoj kategoriji.

UFC-OVCI SE NASLAĐUJU BRUTALNIM PORAZOM MCGREGOROVOG NASLJEDNIKA: ‘Zašto netko ne probudi dečkića?’

Vratio se na pobjedničke staze

Jedan od najuzbudljivijih boraca na ovom rosteru tako se vratio na pobjedničke staze nakon što je poražen prekidom u krvavim ratovima s Dustinom Poirierom i poznatim borcem Eddiejem Alvarezom.

Kolege borci reagirali su na sjajnu pobjedu Gaethjea putem društvenih mreža. Fight site prenosi neke od najzanimljivijih komentara:

Khabib Nurmagomedov: “Gaethje je čudovište, uvijek ga je zabavno gledati.”

Dennis Bermudez: “Brutalno… brutalno.”

'Laku noć, wow'

Alan Joubain: “Je*ote!”

Gilbert Burns: “Laku noć, wow!”

Max Griffin: “Nije trebao pričati toliko s**nja.”

'Nisam to zaista očekivao'

Corey Andersin: “Je*oteeee! Gaethje s brutalnim nokautom! To mora da mu je četvrti bonus u četiri borbe!”

Jordan Rinaldi: “Wow! Brutalno!

Sean Spencer: “Wow! Znao sam da se ovo može dogoditi, to je borba. Ali nisam to zaista očekivao. Čestitam Gaethjeu! Vick će se vratiti!”

Inače, Justin Gaethje ignorirao je činjenicu da je zabranjeno skakati s MMA kaveza te je pobjedu protiv Jamesa Vicka proslavio svojim “trademark” načinom, odnosno saltom unazad.

Inače atletska komisije savezne države Nevade je u rujnu prošle godine zabranila skakanje s kaveza, motivirana upravo načinom na koji je Justin Gaethje slavio svoje pobjede, odnosno kako je proslavio pobjedu u svom UFC debi nastupu, kad je savladao Michaela Johnsona...

Prekršitelju može uslijediti kazna nastupa u trajanju od više mjeseci, uz dodatak financijske. Ipak, Gaethjea to ovog puta neće dopasti, budući da je event bio u saveznoj državi Nebraska, ističe Fight Site.

Play ponuda
Play ponuda