SPEKTAKL U LJUBLJANI /

Brave federacija okrunit će novog kralja: Tko će postati treći prvak u poluteškoj kategoriji?

Borbeni spektakl gledatelji mogu pratiti uživo 28. rujna od 20 sati, ekskluzivno na platformi Voyo

27.9.2024.
16:49
VOYO logo

Brave federacija okrunit će novog prvaka u poluteškoj kategoriji u 88. izdanju u Ljubljani. MMA superzvijezda Erko Jun i njemački nokauter Alexander Wesner nastupaju u glavnoj borbi večeri. Tko će postati treći prvak u poluteškoj kategoriji pogledajte UŽIVO u subotu od 20 sati samo na Voyo.

Image
VELIČANSTVENO U LJUBLJANI /

Spektakularni Brave kulminirao velikom pobjedom Juna

Image
VELIČANSTVENO U LJUBLJANI /

Spektakularni Brave kulminirao velikom pobjedom Juna

Live event 'Brave CF 88' se održava u subotu, 28. rujna u Hali Tivoli u Ljubljani! U glavnoj borbi večeri, onoj za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji Brave CF-a, europska zvijezda MMA-a iz Bosne i Hercegovine Erko Jun (8-2-0) borit će se protiv Nijemca Alexandera Wesnera (10-5-0). Erko Jun nanizao je pet pobjeda u Brave CF-u, od čega dvije uzastopnim nokautima u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj posljednjoj borbi Erko Jun nokautirao je bivšeg izazivača za naslov, Alžirca Saida Maalema (14-6-0) i time osigurao šansu za naslov.

Erkov protivnik bit će Alexander Wesner, koji je također ostvario pet pobjeda u nizu, a među njegovim 'žrtvama' bio je legendarni španjolski borac Guilherme Cadena (34-25-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okršaj između Erka Juna i Alexandera Wesnera bit će jedna od najočekivanijih borbi godine u europskom MMA-u, no ne, naravno, i jedina borbe te večeri. Među ostalima, u teškoj kategoriji Litavac Pavel Dailidko (8-2-0) borit će se protiv Uzbekistanca Azamata Nuftillaeva (15-1-1) za inauguralni naslov Brave CF-a, a borbeni spektakl gledatelji mogu pratiti uživo 28. rujna od 20 sati, ekskluzivno na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo