Bosanski gladijator izazvao Cro Copa na meč godine!

5.8.2011.
15:23
VOYO logo

BiH borac, Denis Stojnić, svoj prvi meč odradio je protiv Caina Velasqueza, danas aktualnog prvaka teške divizije, i izgubio je.

"Bio sam loše pripremljen, neozbiljno sam tada shvatio UFC", rekao je 31-godišnji Sarajlija za portal Sarajevo x.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je izgubio još jednu borbu, i to od Stefana Struvea, da bi nakon toga ostao bez ugovora. No, pobijedio je iduće četiri borbe i zaradio novi ugovor.

"Da bi ušao u UFC trebala su dva meča, a oni su tražili četiri. Eto, dobio sam ugovor na četiri meča, gdje ne smijem izgubiti dva meča zaredom. Okupio sam dobar tim u Sarajevu, ali i u Nizozemskoj gdje su Overeem i Leko", kaže Stojnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to bi mogao biti problem za njega. Naime, ovih dana Dana White izbacuje sve borce iz nizozemskog Golden Gloryja, kako bi se osvetili Alistairu Overeemu jer su nizozemci planirali sami raditi mečeve, što su u Zuffa-i odlučili srezati u korijenu i odstraniti ih iz najveće borilačke organizacije.

Stojnićeva velika želja je meč s hrvatskom legendom slobodne borbe, Mirkom Filipovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da postoji šansa da odradimo meč, ako ne u UFC-u, onda možemo i izvan te organizacije. Recimo, na Koševu. Bilo bi dobro da radimo skupa. Mirko se može pobijediti bez obzira što je radio u Japanu, čast bi mi se bilo boriti s njim. Došlo bi puno navijača Želje iz Sarajeva, navijači reprezentacije BiH, Torcida, Bad Blue Boysi, došli bi i profesori, liječnici. Bio bi to dobar šou, sasvim je nebitno tko bi slavio", predložio je Stojnić.

Vezani članci:

arti-201107310014006 arti-201107300051006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo