Bivši borac elitne organizacije slobodne borbe UFC Nicolas Dalby, proteklog je vikenda nastupio na Cage Warriors 96 eventu na kojem se vratio svojim pobjedničkim navikama. Ovaj 33-godišnji danski borac spektakularnim je high-kickom u subotu navečer u 2. rundi poslao na tlo Roberta Allegrettija, pa ga na kraju dovršio gušenjem, javlja jedan od najuglednijih svjetskih borilačkih portala MMAfighting.

HRVAT BRUTALNO NOKAUTIRAO PROTIVNIKA: Uništio ga je za samo 6 sekundi

Teško razoblje

Inače, možda ne znate, ali Nicolas Dalby ima teško razdoblje iza sebe. Kako je sam ranije otkrio, tijekom svoje UFC karijere počeo je previše piti, bio je sklon noćnim izlascima uz konzumaciju alkohola. Naredao niz loših rezultata u kavezu, sportska karijera itekako mu je trpila zbog toga. Do tada neporaženi borac upisao je dva poraza i odjednom više nije bio član UFC-a, praktički je morao početi ispočetka...

Povukao se u osamu

Tada se povukao u osamu, ali na kraju je uz podršku obitelji odlučio obračunati se sa svojim problemom. Prošao je rehabilitaciju te se očistio poroka, a onda se vratio MMA kroz promociju iz koje je otišao u UFC, odnosno MMA organizaciju Cage Warriors. Vrijedi spomenuti kako ovo nije prva borba Dalbyja nakon problema. U travnju je podijeljenom odlukom poražen od Carla Pedersolia Jr., danas člana UFC organizacije.