Ne mogu dočekati ring / Borba prije borbe: Fury i Wilder izazvali opći kaos na posljednjem predstavljanju prije meča za titulu

U noći sa subote na nedjelju, uživo na RTL-u, prvak će moći biti samo jedan

29.11.2018.
18:13
VOYO logo

Nije bilo moguće da njih dvojica stanu jedan pored drugoga i da sve prođe mirno. Wilder protiv Furyja, meč prije samog meča. Dvojicu prvaka jedva su rastavili, a dok su svi pazili na njih, iza njihovih leđa još veći kaos zamalo su napravili ljudi iz njihova stožera.

Iako je do meča još dva dana, Fury je očito bio spreman sve riješiti sinoć. Ostao je gol, ali dovoljno udaljen od Wildera tako da će ipak morati pričekati subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je sedam obrana naslova prvaka i još uvijek je nepoznat u svojoj državi. I što im je trebalo? Doveli su lajavca iz Engleske, najboljeg boksača na svijetu kako bi razbio Wildera. U subotu navečer cijeli svijet će znati da je Wilder onaj kojeg je Fury nokautirao", rekao je Tyson Fury.

Iako je zapravo Wilder taj koji ne zna drukčije nego nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moje brojke, ne lažu. 40 pobjeda, 0 poraza, 39 nokauta. A ostalo znate. Ne moram to govoriti, ja sam najbolji. I pokazat ću vam, tko je najbolji u teškoj kategoriji' rekao je Wilder.

Tko je najbolji, odlučivali su Kličko i Fury 2015. godine u Njemačkoj. Fury je tada iznenađujuće slavio, ali ubrzo nakon toga ostao bez svih pojaseva zbog pada na doping testu. Bio je suspendiran dvije godine. Sada se vratio, jednako glasan kao i prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Danas mi je godišnjica. Htio bih da mi svi pjevate – Sretna ti godišnjica. Prije točno tri godine otišao sma u Njemačku i razbacao Vladimira Klička po Dusseldorfu. A za tri dana ću isto učiniti Brončanom Bombarderu', samouvjereno je tvrdio Fury.

Brončani Bombarder je nadimak neporaženog Wildera koji svoj WBC naslov ne misli ispustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njima mira nema. Ništa drugo niti ne očekujemo. U noći sa subote na nedjelju, uživo na RTL-u, prvak će moći biti samo jedan.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo