BORBA KOJU ČEKA ČITAV SVIJET: / Stipe Miočić poslao opaku poruku Fabriciju Werdumu

Image
Foto: AFP

Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić borit će se za pojas prvaka teške kategorije u UFC-u protiv brazilskog majstora Fabricija Werduma na UFC 198 14. svibnja.

14.3.2016.
9:26
AFP
VOYO logo

Stipe Miočić je tako nakon dugo vremena šikaniranja od strane predsjednika UFC-a Dana White, zbog toga što i nije baš marketinški isplativ (nije mega popularan), konačno dobio priliku ostvariti svoj san. Postati najbolji teškaš UFC-a.

Nakon što se Brazilac prvi puta odbio boriti protiv Miočića početkom veljače, na eventu na koji je američki borac uskočio samo desetak dana prije početka, UFC je prošloga tjedna potvrdio kako će se Miočić i Werdum "sudariti" u Brazilu, na stadionu koji je ugostio SP u nogometu 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaradio simpatije fanova

Miočić je zbog takvog poteza zaradio simpatije brojnih MMA fanova i drugih boraca, a nada se da će i u Brazilu imati dio publike na svojoj strani.

“Borio sam se već u Brazilu i obožavam tamošnje navijače. Fanovi će dobiti svoju poslasticu 14. svibnja. Bit će to moja noć”, poručio je Miočić koji je na Facebooku ostavio i poruku za svog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Werdume, jedan si od najjačih, borio si se s najboljima, pobjeđivao si najbolje, ali nisi se borio s nekim poput mene”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo