BOOKER POSLAO PORUKU HRGOVIĆU I NAJAVIO ŠTO GA ČEKA U RINGU: / 'Kad smo sparirali ja sam u Miami došao zbog tulumarenja. Sada je drugačije...'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Meč Hrgovića i Bookera na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju u 3:45, a prijenos je na RTL-u. Tekstualni prijenos možete pratiti na Net.hr-u

6.11.2020.
10:37
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića očekuje sljedeći meč u karijeri, u kojem će mu protivnik biti 39-godišnji Amerikanac Rydell Booker.

Image
[VIDEO] MA KAKAV JOSHUA I TYSON FURY: /

Legendarni hrvatski boksač otkrio s kim bi se Hrgović mogao boriti za naslov

Image
[VIDEO] MA KAKAV JOSHUA I TYSON FURY: /

Legendarni hrvatski boksač otkrio s kim bi se Hrgović mogao boriti za naslov

Hrgoviću je Booker ranije u karijeri, uoči meča s Gregoryjem Corbinom, bio sparing partner, a sada će njih dvojica odmjeriti snage u borbi u kojoj je "El Animal" najavio da će ići na nokaut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna što može očekivati

"Svi svašta govore dok ne uđu u ring. Ja znam da se dolazim boriti i poznajem Filipa jer sam mu jednom bio glavni sparing partner u Miamiju. Iskreno, u Miami sam otišao više kako bih tulumario, ali sada je ovo posao i definitivno sam u formi. Kad smo sparirali, i on i ja smo imali svojih trenutaka. Dobro znam što mogu očekivati", rekao je Booker na press konferenciji uoči borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Booker se u posljednjih nekoliko mečeva više oslanjao na obranu, što protiv Hrgovića neće biti slučaj jer je Amerikanac promijenio trenera, a s njim i pristup meču.

Boksač 'svjetske klase'

Definitivno neće biti isto, promijenio sam cijeli tim i sve što sam radio ranije. Ne želim da ovo ispadne kao govorim da nemam poštovanja prema bivšim trenerima, ali zadnji je bio defanzivni borac, a ja nisam takav", rekao je je i za kraj poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da sam boksač svjetske klase i koristim sve što mogu, a imam i dobar boksački IQ. Boksam već 32 godine, iako izgledam kao da mi je 25 ili 26. Pretpostavljam što mogu očekivati u borbi, ali znam i da on ima dobrog trenera u Pedru Diazu te da se i on prilagodio. Nas dvojica smo prijatelji i nakon borbe će sve biti "cool" među nama."

Prijenos meča između Hrgovića i Bookera u noći sa subote na nedjelju, točnije u 3 sata i 45 minuta, će biti na RTL-u uz komentatore Filipa Brkića i Željka Mavrovića. Repriza borbe je u nedjelju u 14:15, također na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo