BOLESNA PORUKA CONORA MCGREGORA ZA MAYWEATHERA: / 'Pravila su te spasila od sprovoda'

Image
Foto: AFP

Kontroverzni Irac Conor McGregor ponovno je uzburkao strasti između njega i boksačkog asa Floyda Mayweathera

2.1.2018.
8:46
AFP
VOYO logo

U posljednje vrijeme sve su glasnija bila nagađanja kako bi se ovaj dvojac ponovno mogao naći u ringu, ali ovaj put borba bi se odvijala u oktogonu. Prvi čovjek UFC-a, Dana White, pokušao je nagovoriti boksača na taj pothvat, ali nije uspio:

"Kad bih odlučio postati dio UFC-a i boriti se tri ili četiri meča i potom protiv ConoraMcGregora, to bi mi moglo donijeti zaradu od milijardu dolara. Ukoliko bih tako odlučio. Ja to neću napraviti", govorio je prije desetak dana Mayweather, a McGregor ga je odmah nazvao 'pi*kom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je Irac otišao korak dalje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potkoljenicom u jagodicu. Pravila su te spasila od sprovoda", napisao je McGregor uz fotomontažu na kojoj se sprema nogom udariti američkog boksača aludirajući tako na boksački meč između njih dvojice u kojoj je Mayweather izašao kao pobjednik te Irac sada želi isprovocirati borbu u svojem sportu.

Dodajmo i kako je McGregor novu godinu proveo u krevetu zbog bolesti koja je pokosila njega i njegovu obitelj, ali to ga nije spriječilo da šalje ovakve poruke potencijalnim protivnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo