MEČ U BERLINU / Boksački spektakl u subotu na RTL televiziji! Petar Milas: 'U ovakvom me izdanju još niste vidjeli!'

Image

Možda kao nikada dosad Petar nije gladan ringa jer nizali su se treninzi, kampovi, ali borbe ne

24.10.2019.
19:52
VOYO logo

Petar Milas teškaš iz Splita koji ima bolji profesionalni skor od Filipa Hrgovića (14-0), u subotu 26. listopada u Berlinu stupa u ring nakon šest mjeseci. Protivnik je Južnoafrikanac Johnny Miller (28), a prijenos ekskluzivno na RTL-u od 22 sata.

Možda kao nikada dosad Petar nije gladan ringa jer nizali su se treninzi, kampovi, ali borbe ne. Sve dok u suprotni kut nije odlučio stati Muller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne valja podcijeniti nikoga. Protivnik je dobar. Ja mislim da nije svjetska klasa, ali je boksa s dobrim imenima. Ima pobjedu protiv sadašnjeg svjetskog prvaka u IBO-u KevinaLarene. Boksao je protiv Oleksandra Usyka. Ima još dobrih imena iza sebe, pružio je dobre mečeve, nije sigurno za podcijeniti", kazao nam je Milas.

Pogotovo jer Uragan, iako mu je tek 28 godina, ima već bogatu karijeru - 31 meč, 21 pobjeda, osam poraza i dvije neriješene borbe. To je ono što je Miller prošao. Unatoč tome što je gubio od Larene i Usyka, tu je stekao i najveće iskustvo, tvrdi Stjepan Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno mu to daje jednu veliku stabilnost i iskustvo u mečevima nakon toga jer ipak biti u ringu s jednim takvim šampionom kao što je Usyk daje vam jednu veliku dozu iskustva i sigurno ste nezgodniji za sve iduće suparnike koji vam dođu u ring", kaže Božić.

Image
Foto: Vijesti.hr

Petar Milas

Zato je već taktika pripremljena. Iako Milas na treninzima pokazuje svu razornost svojih udaraca i temperament u meč će ući hladne glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prve dvije runde zauzet sredinu ringa, čvrsto gard da vidimo šta radi, nakon toga radit svoje. Ne treba forsirati nikakav prekid nikakav nokaut. Idemo ako treba i sve runde boksat, bitno je pobjedit jer ipak je napravija veliku stanku iako smo mi napravili dva sparing kampa protiv Nathana Gormana i Daniela Duboisa", govori Milasov trener Ivan Duvančić.

Petar Milas je rekao da ga još nikada nismo vidjeli u ovakvomizdanju. Zato budite uz RTL u subotu od 22 sata. Petar Milas u Berlinu boksa svoj 15. meč karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo