GDJE IM JE BILA PAMET?! / Kontroverzna borba šokirala javnost: 'Klasični primjer što se dogodi kad MMA ode u krivom smjeru, odvratno'

Image
Foto: Screenshot

U američkim izvještajima se navodi kako se ovdje radi o klasičnom primjeru što se dogodi kad slobodna borba ode u totalno krivom smjeru

7.5.2022.
11:28
Screenshot
VOYO logo

Na društvenim mrežama kruži video neobičnog i bizarnog meča održanog u listopadu prošle godine na jednom MMA eventu u Poljskoj. U sudaru freakova, kako je borba posprdno nekako i nazvana na Twitteru, uistinu neobičnoj borbi muškarca protiv žene koji uopće i nisu profesionalni borci, a koja je šokirala borilačku javnost, pobjedu je odnio muški predstavnik, nakon ground and pound situacije u 2. rundi.

Javnost neugodno iznenađena

Image
Foto: Screenshot/Twitter
Image
Foto: Screenshot/Twitter

Ni muškarac ni žena nisu profi borci niti imaju ikakvog MMA iskustva.

Image
OPASNE LJEPOTICE /

Jeste li čuli za MMA u donjem rublju? Atraktivne djevojke sve su popularnije, nastupile i dvije Hrvatice

Image
OPASNE LJEPOTICE /

Jeste li čuli za MMA u donjem rublju? Atraktivne djevojke sve su popularnije, nastupile i dvije Hrvatice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U američkim izvještajima o ovom meču se navodi kako se ovdje radi o klasičnom primjeru što se dogodi kad slobodna borba ode u totalno krivom smjeru i kako se Twitter zapalio od reakcija fanova. Jer, mnogi se pitaju kakva je smisao ovakvih borbi u kojima se borci, pritom, i sramote zbog neznanja, te riskiraju zdravlje zbog zabave ljudi?

"Treća MMA VIP gala priredba u Częstochowi u Poljskoj je doživjela niz vrlo kontroverznih duela koji su potresli javno mnijenje. Tijekom događaja u MMA ringu dogodile su se dvije borbe između muškarca i žene. Najkontroverznija je bila borba između Ule Siekacz i Piotra Mua Boya Lisowskog. Prema komentatorima, i žena i muškarac očito nisu bili profesionalni borci niti imaju ikakvog iskustva u slobodnoj ili ikakvoj borbi uopće. Na kraju je muškarac slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi nad ženom nakon ground and poundea", piše Rmx.News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je smisao takvih borbi?

Mnogi korisnici Twittera doveli su u pitanje smisao organiziranja takvih međuspolnih borbi. Nekoliko korisnika spomenute popularne društvene mreže pokazalo je svoje razočaranje i kritiku događaja, komentirajući: "Što se, dovraga, događa?!" i "odvratno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se ovako nešto uopće i moglo dogoditi?!", stoji u opisu meča na Facebook profilu Jorgea Masvidala, UFC borca. Drugi fanovi nadodaju u istom smjeru:

"Pa, kako se ovako nešto uopće i moglo dogoditi u Poljskoj?! Muškarac tuče ženu na TV-u i to se javno promovira putem televizije?!", samo su neki od komentara bijesnih pratitelja slobodne borbe i borilačkih sportova u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne negativne reakcije

"Već po samom pojavljivanju fotografija ove borbe na Twitteru, pojavile su se brojne reakcije po društvenim mrežama, brojne, ali ne i pozitivne", stoji u pisanju Amerikanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte i sami kako je to loše, čudno i bizarno izgledalo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo