Gledajte besplatno! / Besplatni ekskluzivni prijenos uživo MMA događaja iz Londona na RTLplayu

Image
Foto: Rtl play

Besplatni ekskluzivni prijenos uživo MMA događaja iz Londona na RTLplayu

4.10.2018.
16:37
Rtl play
VOYO logo

U subotu navečer, 6. listopada samo na RTLplayu gledatelji će moći besplatno gledati UŽIVO SVE borbe MMA spektakla u Londonu od 19:00 sati.

U MMA spektaklu vidjet ćemo jednu od glavnih borbi večeri u kategoriji do 77 kg, u kojoj se susreću Soldić i Du Plessis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sredinom travnja, u svojoj prvoj obrani, koju smo mogli pratiti na RTL-u, Soldić je u drugoj rundi pokleknuo od Du Plessisa, u najtežem porazu svoje karijeri te sada, u revanšu traži iskupljenje. Zanimljivo, Soldić zvan ”RoboCop” ponovno je na kladionicama favorit iako se suprotstavlja borcu koji posljednjih 8 MMA borbi ne zna za poraz.

No Soldićev status favorita govori da ga mnogi i dalje vide kao nadolazeću zvijezdu, koja će u ovoj borbi sigurno dati sve od sebe da vrati toliko dragi KSW pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve MMA borbe i raspored za live MMA događaj iz Londona;

Image
Foto: Rtl play

Snimke i ključni momenti svih borbi bit će dostupni u RTLplay digitalnoj videoteci u kategoriji Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota navečer prava je Noć odvažnih jer nakon MMA live eventa, koji se ekskluzivno emitira na RTLplay platformi, na RTL kanalu možete gledati uživo od 22.40 boksački meč između Milasa i Tintora

Image
Foto: Rtl play

Nakon pobjede i nadmoći koju je pokazao u svih 10 rundi u prvoj obrani IBO internacionalnog pojasa protiv bivšeg izazivača za naslov WBA svjetskog prvaka, 33-godišnjeg Talijana Francesca Pianete, 23-godišnji Splićanin Petar Milas susreće se 6. listopada u prijenosu na RTL-u od 22:40 sati s 31-godišnjim teškašem bosansko-hercegovačke putovnice, Sarajlijom Mirkom Tintorom (14-1-1, 7 KO). Ovoga puta radit će se o meču za WBC titulu prvaka Mediterana. Naime, nakon ozljede Francuza Newfela Ouataha otkazana je borba za  WBA internacionalni pojas teške kategorije, ali sada Milas ima priliku postati prvak Mediterana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Rtl play

Meč će se ponovno održati u Njemačkoj, u organizaciji Petkos Boxpromotiona, no ovog puta u Traunreutu. Milasov protivnik Mirko Tintor u karijeri bilježi samo jedan poraz, protiv neporaženog Pierrra Madsena. Zanimljivo je da je splitski „Muhamed Ali“  nedavno pomagao Povetkinu u njegovim pripremama protiv Anthonyja Joshue. Treninzi u ruskom kampu bili su Milasu veliko iskustvo te će naučeno već sada moći primijeniti u novoj borbi za pojas te vjerojatno upisati još jednu pobjedu među svoje impresivne uspjehe i rezultate: 12 borbi i isto toliko pobjeda, od kojih 9 nokautom.

Ne propustite gledati MMA događaj uživo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo