PRORADIO TOP IZ BOSNE / Banjalučanin bez ijedne pobjede brutalno nokautirao You Tubera. Noge mu se odsjekle

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Banjalučanin Stefan Marković konačno pobijedio, brutalno nokautirao You Tubera

17.4.2022.
11:18
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Talijanska zvijezda društvenih mreža Alberto Frati debitirala je kao profesionalni boksač prije dvije i pol godine i pobijedio, a sinoć je imao drugu borbu karijere koja nije za njega bila uspješna. Protivnik mu je bio Banjalučanin Stefan Marković, koji je u karijeri izgubio svih 13 profesionalnih borbi i sedam puta bivao u njima nokautiran. Boksački meč bio je održan u velter kategoriji u Belgiji u Liegeu jučer, te je bio zakazan na 6 rundi.

Image
LAKU NOĆ, SVIRAČI /

'Apsolutno devastirajući nokaut. Moć jednog udarca. Eksplozivan završetak boksačke senzacije'

Image
LAKU NOĆ, SVIRAČI /

'Apsolutno devastirajući nokaut. Moć jednog udarca. Eksplozivan završetak boksačke senzacije'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marković se u borbi, unatoč također nedostacima, pokazao kao prevelik izazov za Talijana poznatog po streaming servisu FightersLife. U šestoj rundi Banjalučanin je brutalno poslao u nokdaun svog lošijeg kvalitetom suparnika, pogodivši ga moćno desnicom, a kojoj je prethodio jedan lijevi direkt u povlačenju nazad, da bi si na taj način otvorio prostor za desni kroše. Dobro je to odradio Marković, mora se priznati. Uspio se Frati ipak nekako sabrati i odraditi borbu do kraja, ali borac iz BiH pobijedio je na bodove. I Talijanu treba čestitati na borbi i hrabrosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strani mediji navode kako je ovo bila profesionalna borba i ističu nekvalitetu Alberta Fratija, kao i negativni niz i sedam nokauta kojeg je dosad doživio Marković.

Image
Foto: Jake Paul/Instagram

Jake Paul You Tuber je koji je pokazao da je ozbiljniji boksač nego što su mnogi mislili, iako nije sad isto preozbiljni kapacitet.

"Marković je ove godine već jednom izgubio, a 2021. pet puta, prije borbe s Fratijem. Bio je zaustavljan sedam puta nokautom, ali je pokazao nekoliko znakova opasnosti u šestoj rundi sa zvijezdom društvenih mreža. Za razliku od većine YouTube boksačkih mečeva izvan Jake Paul razine ili KSI borbi, borba je bila potpuno profesionalna, odobrena prema svim pravilima i kriterijima", navodi se u stranim izvještajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo